Beşiktaş Welinton Nem'lr görüşmelere başladı

Düzenleyen:
Beşiktaş Welinton Nem'lr görüşmelere başladı

SPOR Haberleri

Sergen Yalçın'ın her iki kanatta ve 10 numara bölgesinde görev yapabildiği için kadrosunda görmeyi çok istediği Brezilyalı forvetin transferi bitme aşamasına geldi

Murad Tamer - Alanyaspor'dan N'Sakala ve Welinton'la anlaşan Beşiktaş, bir yıldız oyuncuyla daha el sıkıştı. Takıma kanat takviyesi isteyen Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda siyah-beyazlılar, Brezilyalı Wellington Nem ile temas kurdu. Fluminense'den Shakhtar Donetsk'e transfer olarak Avrupa’ya adım atan 28 yaşındaki Nem, her iki kanatta da boy gösterebilirken 10 numara bölgesinde de görev alabiliyor. Yönetimin, 1 milyon avro yıllık ücret isteyen futbolcuya bu rakamı bonuslarla vermek istediği öğrenildi.


> 100 milyon ödendi
2017-18 sezonunda çapraz bağının yırtılmasından sonra istikrar yakalayamayan sambacının, Avrupa'da kendisini tekrar gösterebilmek için Beşiktaş'ta forma giymeyi çok istediği ileri sürüldü. Bu arada siyah-beyazlılar Avrupa kupalarına katılım için oyunculardan ve bonservis borcu olan kulüplerden temiz kağıdı almak için gereken parayı ödedi. Yaklaşık 100 milyon liralık ödeme yapılırken, Başkan Ahmet Nur Çebi bu rakamın 50 milyon lirasını karşıladı.    

BONSERVİS ÜCRETİ YOK
Shaktar Donetsk ile bir sezon daha kontratı bulunmasına rağmen Ukrayna ekibi, Wellington'u serbest bırakmış durumda. Beşiktaş transferi gerçekleştirdiği takdirde Brezilyalı oyuncu için bonservis bedeli ödemeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...