Abdullah Avcı: Hedefi kovalayacağız

Abdullah Avcı: Hedefi kovalayacağız

SPOR Haberleri

Son yılların en çekişmeli yarışının yaşandığını söyleyen Trabzonspor’un hocası “Bir üst basamağa bile tırmansak kâr sayacağız” dedi.

Son olarak evinde Karagümrük’ü yenerek beş maç aradan sonra galip gelen Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, ligin sonuna kadar yarışın içinde kalmaya çalışacaklarını söyledi. Oyuncularıyla bir toplantı yapan Avcı, “Son yılların en çekişmeli lig yarışı oluyor. Dengeler her an değişebilir. Bir üst basamağa bile tırmansak kâr sayacağız. Ligin sonunda bulunduğumuz yer Avrupa kupaları açısından da çok önemli. Yarışı bırakmayacağız” diye konuştu.

Aniden ateşi çıktı
Öte yandan Göztepe hazırlıkları yapan Trabzonspor'un dünkü idmanı öncesi Abdullah Avcı'nın aniden ateşi yükseldi. Covid-19 testi negatif çıkan bordo mavili çalıştırıcıya grip teşhisiyle hastanede serum takıldı. Hoca'nın İzmir'e gidip gitmeyeceği bugünkü test sonrası belli olacak. Ayrıca Trabzonspor'da yapılan koronavirüs testlerinde A takım bünyesinde bulunan bir idari personelde virüs görüldü. Futbolcu testleri ise negatif çıktı.

Edgar Ie iki maç yok
Trabzonspor’un Benin asıllı Portekizli oyuncusu Edgar Ie’nin sol kasık adalesinde ikinci derece kas yaralanması tespit edildi. Bu sezon bordo mavili forma ile 37 maça çıkan ve iki gol kaydeden başarılı oyuncunun iki hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...