Bu sezonu bırak transferlere bak

Bu sezonu bırak transferlere bak

SPOR Haberleri

Bordo mavililer adına Teknik Direktör Abdullah Avcı ile başlayan çıkış süreci son haftalara gelindiğinde yerini bir bir puan kayıplarına bıraktı.

Trabzonspor, yenilmiyordu ama kazanamıyordu da. Ki son dokuz maçta yedi beraberlik alınması üst sıra hedeflerinden kopulmasına sebep oldu. Ki Avcı her kaybedilen puan sonrası yeni sezon planlamasına değinip her maçtan farklı kazanımlar elde ettiklerini vurguluyordu.

Hücum güçlenecek
Avcı’nın yeni sezona yönelik söylemlerine yönetim kanadı da katıldı. Başkan Ahmet Ağaoğlu, hocanın isteği doğrultusunda iki futbolcu ile prensip anlaşmasına vardıklarını ve yeni isimlerle de görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Trabzonspor’un yeni sezon için el sıkıştığı isimlerin Kasımpaşa’nın forveti Koita ve Roma’dan savunma oyuncusu Bruno Peres olduğu öğrenildi. Ayrıca kanada ve forvete de yeni takviyeler olacak.

PARMAK ÖZÜR DİLEDİ
Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Abdulkadir Parmak, sosyal medya hesabından özür diledi. Trabzonspor'un yıpratılmasından üzüntü duyduğunu belirten oyuncu, 'Abdullah Avcı, Trabzonspor camiası ve üzerimde emeği olan herkesten özür dilerim' ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...