Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eriksen'den ilk mesaj: Pes etmeyeceğim

Eriksen'den ilk mesaj: Pes etmeyeceğim

SPOR Haberleri

İtalyan basınına konuşan Danimarkalı oyuncu “Bana destek veren herkese teşekkür ederim. Pes etmeyeceğim ama bana ne olduğunu anlamak istiyorum” dedi.

Danimarka’nın Finlandiya ile oynadığı maçın ilk yarısında yere yığılan ve kalp masajıyla hayata döndürülen Christian Eriksen, kendisine gösterilen ilgiye minnettar olduğunu söyledi. Ocak ayında Tottenham’dan Inter’e transfer olan Eriksen, İtalyan La Gazetta dello Sport’a yaptığı açıklamada “Teşekkürler, pes etmeyeceğim. Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. Ama bana ne olduğunu anlamak istiyorum. Destekleriniz için hepinize teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Aşı olmamış
Inter CEO’su Beppe Marotta, Eriksek’in WhatsApp aracılığıyla kendileriyle iletişim kurduğunu söyleyerek, “Dramatik anlar yaşadık. Danimarkalı sağlık görevlileri ile sık sık konuştuk. Bütün futbol dünyasının kalbi Eriksen ile atıyor ve umuyoruz daha iyi olacak” dedi. Marotta ayrıca oyuncunun koronavirüs olduğuna dair çıkan söylentilerin de gerçek dışı olduğunu belirterek “Eriksen sezon içerisinde virüse hiç yakalanmadı. Bildiğim kadarıyla aşı da olmadı” açıklamasını yaptı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...