Fenerbahçe'den kripto para açıklaması

Düzenleyen:
Fenerbahçe'den kripto para açıklaması

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, son günlerde sosyal medyada yer alan kripto para projesi iddialarıyla ilgili bir açıklama yayımladı. Açıklamada, çalışmaların sürdüğüne ancak henüz resmi bir adım atılmadığına dikkat çekildi.

Fenerbahçe, sosyal medyada yer alan 'kripto para projesi' iddialarıyla ilgili, resmi Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yayımladı.

RESMİ ADIM ATILMADI
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, kulübün kripto varlık projesi ile ilgili olarak, kulüple hiçbir bağlantısı bulunmayan internet siteleri ve oluşumların ortaya çıktığınının takip edildiği ifade edildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, bu konu hakkında çalışmaların sürdüğü belirtilen açıklamada, kripto para projesi ile ilgili henüz resmi bir adım atılmadığı kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz tarafından bir duyuru ve bilgilendirme yapılmadan taraftarlarımızın bu ve benzeri gerçek dışı oluşumlara itibar etmemesini önemle rica ediyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü"

Fenerbahçe'den kripto para açıklaması

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...