A Milli Takım, EURO 2024 elemelerinde Letonya karşısına çıkacak

- Güncelleme:
A Milli Takım, EURO 2024 elemelerinde Letonya karşısına çıkacak

SPOR Haberleri

Teknik direktör Stefan Kuntz, grupta iddialı hâle gelebilmek için Letonya ve Galler maçlarından kayıpsız çıkmaları gerektiğinin farkında olduklarını söyledi

Avrupa’da ligler birer birer kepenk indirirken, sıra millî maçlara geldi. EURO 2024 grup elemelerinde Türkiye, deplasmanda bu akşam Letonya ile karşı karşıya gelecek. Grupta bir galibiyet bir mağlubiyetle üçüncü sırada bulunan ay yıldızlı takımda teknik direktör Stefan Kuntz, Letonya ve Galler virajını hasarsız dönmek istediklerini söylerken, “Letonya’yı yenmemiz hâlinde hedefe biraz daha yaklaşacağımızı biliyoruz. Bu sebeple karşılaşmanın öneminin bizler de farkındayız” dedi.

KENDİMİZİ GELİŞTİRDİK

Letonya’nın geliştiğini belirten Kuntz, “Neleri iyi veya kötü yaptıklarını takımımla analiz etmem gerekiyor. Basın toplantısında bu konulara çok fazla girmemeliyim” vurgusu yaparken, “Şu da bir gerçek biz de kendimizi geliştirdik ve bunu yarın (bugün) sahaya yansıtmamız gerekiyor” dedi. İki maçın kaybı halinde istifasının isteneceği konusu sorulan Alman çalıştırıcı, “Bir millî takımda çalışıyorsanız hep baskı altındasınızdır. Bu iki maçın diğerlerinden benim için farkı yok” şeklinde konuştu.

LETONYA’YA ŞANSIMIZ TUTMUYOR

A Millî Takım Letonya’ya karşı oynadığı altısı resmî, ikisi özel sekiz karşılaşmada sadece iki galibiyet elde edebildi, birini kaybetti, beşinde ise berabere kaldı. Türkiye, 1924’te aldığı ilk galibiyetin ardından ikinci zaferini 2021 yılında 90+9’da Burak Yılmaz’ın penaltı golüyle 2-1’lik sonuçla elde edebilmişti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...