Abdülkerim Bardakçı 90+10'da sarı kart gördü, Giresunspor - Galatasaray maçında cezalı duruma düştü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Abdülkerim Bardakçı 90+10'da sarı kart gördü, Giresunspor - Galatasaray maçında cezalı duruma düştü

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın başarılı stoperi Abdülkerim Bardakcı, 2-1 kazandıklaır Antalyaspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Abdülkerim, gelecek hafta deplasmanda oynanacak Giresunspor karşılaşmasında görev alamayacak.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında evinde Antalyaspor ile karşılaşan Galatasaray'da 4 futbolcu sarı kart sınırında yer alıyordu. Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Abdülkerim Bardakcı ve Berkan Kutlu ceza sınırında bulunan isimlerdi.

90+10'DA CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Mücadelenin 90+10. dakikasında sarı kart gören Abdülkerim Bardakcı cezalı duruma düştü. Abdülkerim, 21. haftada deplasmanda oynanacak Giresunspor maçında görev alamayacak.

Sezon başında Konyaspor'dan 2.8 milyon euroya transfer edilen 28 yaşındaki futbolcu son haftalarda performansıyla adından söz ettiriyordu. Galatasaray formasıyla Süper Lig'de 15 maça çıkan Abdülkerim 2 kez kırmızı kart gördü.

Abdülkerim Bardakçı 90+10'da sarı kart gördü, Giresunspor - Galatasaray maçında cezalı duruma düştü

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1616879177310822401

"KİMSE MÜCADELEDEN KAÇMIYOR"

Abdülkerim Bardakçı, maçtan sonra yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"Antalyaspor çok iyi bir takım, zor bir maçtı. Takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Rakibi iyi analiz ettik ve sonuca ulaştık.

Takım savunması en önden başlıyor. Herkes yüzde yüz ile oynuyor, kimse kaçmıyor mücadeleden. Victor Nelsson ile iyi anlaşıyoruz. Arkamızda da Fernando Muslera gibi bir faktör var. İnşallah az gol yemeye ve galibiyetlere devam ederiz."

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...