Vincent Aboubakar Kayserispor-Beşiktaş maçında oynayacak mı?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Vincent Aboubakar Kayserispor-Beşiktaş maçında oynayacak mı?

SPOR Haberleri

Beşiktaş yarın Kayserispor ile oynayacağı maç için Kayseri'ye geldi. Özel uçakla kente gelen siyah-beyazlı kafileyi, Kayseri Havalimanı'nda taraftarları karşıladı. Bu sabah erken saatlerde İstanbul'a gelen ve transferi resmen açıklanan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar da kafilede yer aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, maçın oynanacağı kente geldi. Erkilet Havaalanı'na inen siyah-beyazlı kafile bir grup taraftar tarafından karşılandı.

Futbolcular, daha sonra takım otobüsüyle konaklayacakları otele hareket ederek maç saatini beklemeye başladı. Kayserispor-Beşiktaş karşılaşması pazar günü 16.00'da oynanacak.

https://twitter.com/Besiktas/status/1616815635693969409

KARA BELA ABOUBAKAR OYNAYABİLİR

Siyah beyazlıların, Süper Lig'deki Kayserispor maçının kamp kadrosunda üçüncü kez Beşiktaş forması giyecek olan Vincent Aboubakar da bulunuyor.

Beşiktaş, KAP bildirimin hemen ardından Abouabakar'ı kamp kadrosuna dahil etti. Yıldız oyuncu, Kayserispor maçında görev alabilecek

https://twitter.com/Besiktas/status/1616767800361603073

Vincent Aboubakar Kayserispor-Beşiktaş maçında oynayacak mı?

ABOUBAKAR'IN MALİYETİ

Beşiktaş, Vincent Aboubakar transferini resmen duyurdu. Açıklamada, "Yıllar değişir, yollar değişir, formalar değişir ama SEVDA değişmez! KARA SEVDA. Evine hoş geldin Vincent Aboubakar" denildi.

Sözleşme için Beşiktaş'ın yaptığı KAP bildiriminde ise şu ayrıntılar yer aldı: 

"Profesyonel Futbolcu Vincent Pate Aboubakar'ın transferi konusunda oyuncu ile 21 Ocak 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2024-2025 sezonu sonuna kadar iki buçuk yıl artı bir yıl opsiyonlu olarak sözleşme imzalanmıştır.

Oyuncuya net 1.140.000 euro imza parası ve 2022-2023 sezonu için net 1.555.000 euro, kalan sezonlar için sezon başına net 3.110.000 euro garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 12.000 euro maç başı ücreti ödenecektir. "

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...