Altay Bayındır ilk maçına çıktı! 2. lig ekibinden 11 dakikada 2 gol yedi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Altay Bayındır ilk maçına çıktı! 2. lig ekibinden 11 dakikada 2 gol yedi

Spor Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sezon başında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır ilk kez forma giyme imkanı buldu. Newport County ile oynana maç, Manchester United'ın 4-2 galibiyetiyle tamamlandı.

Sezon başında İgiliz kulübü Manchester United'a transfer olan milli kaleci Altay Bayındır, Newport County ile oynanan FA Cup maçında yeni takımının formasını ilk kez giyme imkanı buldu.

Manchester United, İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) 4. Tur maçında Rodney Parade Stadyumu'nda 2. Lig ekiplerinden Newport County'ye konuk oldu. Karşılaşma, Manchester United'ın 4-2 galibiyetiyle sona erdi.

ALTAY İLK KEZ SAHADA

Milli kaleci Altay Bayındır, bu müsabakada ilk kez forma giyme imkanı yakaladı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Manchester ekibi 7'nci dakikada Bruno Fernandes ve 13'üncü dakikada Kobbie Mainoo’nun golleriyle 2-0 öne geçti.

Dakikalar 36’yı gösterdiğinde ise Bryn Morris’in uzaktan şutunda Altay topu ağlarında gördü ve ilk yarı 2-1 sona erdi.

Manchester United, 47'nci dakikada kalesinde gördüğü beraberlik golüyle ikinci yarıya adeta kabusla başladı. 67'nci dakikada ise Brezilyalı genç futbolcu Antony, Manchester United’ı 3-2 öne geçirdi.

Norveçli golcü Rasmus Hojlund ise 90+4’te sahneye çıkarak skoru 4-2’ye getirdi. Bu skorla rakibini mağlup eden Manchester United, adını bir üst tura yazdırdı.

11 DAKİKADA 2 GOL

Altay Bayındır'ın 4. Lig takımı karşısında 11 dakikada 2 gol yemesi eleştirilere neden olurken, milli eldiven 90 dakika sahada kaldı.

Altay maç boyunca 4 kurtarış yaparken, attığı 29 pasın 23'ünde başarı sağladı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...