İngilizler Altay Bayındır'a şaşırdı! Manchester United, Türk kaleci için kararını verdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İngilizler Altay Bayındır'a şaşırdı! Manchester United, Türk kaleci için kararını verdi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sezon başında büyük umutlarla Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır'ın henüz maça çıkmaması dikkat çekti. İngiliz ekibinin Türk kaleciye neden şans vermediği merak ediliyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den 5 milyon euro bedelle Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, henüz İngiltere'de maça çıkamadı.

Kırmızı-şeytanların Hollandalı teknik direktörü Erik ten Hag'ın Türk kaleciye hiç kaleyi teslim etmemesi taraftarları şaşırttı.

As kaleci Andre Onana'nın hatalı goller yemesine rağmen Altay'a şans vermeyen ten Hag, iki oyuncusu için de açıklamalarda bulundu.

İngilizler Altay Bayındır'a şaşırdı! Manchester United, Türk kaleci için kararını verdi

ALTAY BAYINDIR NE ZAMAN OYNAYACAK?

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, 8 Ocak Pazartesi günü Wigan ile oynanacak FA Cup karşılaşmasında kalede Andre Onana'nın olacağını açıkladı.

Afrika Kupası için takımdan uzak kalacak olan Onana'yı 14 Ocak'taki Tottenham maçında da kullanmak isteyen Hollandalı antrenör, "Kamerun Federasyonu ile görüşme halindeyiz. Afrika Uluslar Kupası sezon başında Onana bize transfer olurken konuştuğumuz bir sorundu ve şimdi ne yapacağımızı göreceğiz. 14 Ocak'ta oynayacağımız Tottenham maçında Onana'nın bizimle olup olmayacağını bilmiyorum ancak önümüzdeki Pazartesi oynanacak Wigan maçında kesinlikle kadroda olacak." ifadelerini kullandı.

Onana'nın Kamerun'dan izin almaması durumunda Altay Bayındır'ın Tottenham maçında kalede olması bekleniyor.

Türk kalecinin oynatılmaması durumunda ise takımdan ayrılabileceği iddia ediliyor.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...