Ante Rebic, Milan'a yalvardı: Kartal olayım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ante Rebic, Milan'a yalvardı: Kartal olayım

Spor Haberleri

Arap ülkelerine gitmek yerine Beşiktaş’ta forma giymeyi seçen Hırvat yıldız, İtalyan devinden transferi için kolaylık istedi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş transferde turnayı gözünden vurmaya hazırlanıyor. Milan’da forma giyen Ante Rebic siyah beyazlı formaya çok yakın. Hırvat yıldızla her konuda anlaşmaya varıldı. Milan’la yapılan pazarlıklar ise sürüyor. İtalyanlar 6 milyon avroluk yıllık ücretin yüzde 70’inin karşılanmasını istiyor. Beşiktaş’ın teklifi ise yüzde 40 olmuştu. Bunun üzerine masadan kalkan İtalyanları, Hırvat yıldız ikna etmeye çalışıyor. Rebic, bunun için Arap ülkelerinden gelen teklifleri bile umursamıyor.

YÜZDE 90

Kariyerine Avrupa’da ve Beşiktaş’ta devam etmek isteyen 29 yaşındaki oyuncu, Milan’ın yetkililerine, bu konuda kesin kararlı olduğunu bildirdi. Oyuncunun isteği kozunu elinde bulunduran siyah beyazlı yöneticiler, teklifini artırmış değil. Chelsea’den Pulisic’in transferi sonrasında kadrosunu ve bütçesini rahatlatmak isteyen İtalyan devinin, Beşiktaş ve Rebic’e daha fazla direnemeyeceği öngörülüyor. Siyah beyazlı yönetimden gelen bilgiye göre de transferin gerçekleşme ihtimali yüzde 90.

6 MİLYON AVRO

Beşiktaş için Arap ülkelerinden gelen teklifleri reddeden Ante Rebic’in yıllık ücreti 6 milyon avro. Siyah beyazlı yönetim, bu rakamın Milan’la ortak karşılanması için çalışmalarını sürdürüyor.

VİDA DEVREDE: ÇOK MUTLU OLURSUN

Hırvat yıldız Ante Rebic’in siyah beyazlılara transferi için eski bir Kartal, Domagoj Vida devreye girdi. Yunanistan’ın AEK takımında forma giyen Vida’nın, Beşiktaş’la ilgili sorular soran Rebic’e, “Beşiktaş fantastik bir kulüp. Türkiye’de çok mutlu olursun” dediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...