Arda Güler A Milli oluyor! Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldızı tarihe geçebilir

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Arda Güler A Milli oluyor! Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldızı tarihe geçebilir

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldızı Arda Güler, A Milli Takım formasını giyen en genç futbolcu olabilir. Teknik direktör Stefan Kuntz, Arda Güler ve Emre Mor’u A Milli Takım geniş oyuncu listesine dahil etti.

A Milli Takım'ın 16 Kasım'da İskoçya'ya oynayacağı dostluk maçında Fenerbahçe'den Arda Güler ile Emre Mor da yer alabilir.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; A Milli Takım kurmayları Fenerbahçe forması giyen Arda Güler ve Emre Mor’u ‘A Milli Takım Geniş Oyuncu Listesi’ne dahil etti.

https://twitter.com/EuropaLeague/status/1590364109664448513

FENERBAHÇE'NİN ALTIN ÇOCUĞU

Bu sezon Süper Lig'de 4, Avrupa'da 8 maça çıkan Arda Güler, son oynadığı Dinamo Kiev maçında attığı gol ve yaptığı asistle adından epey söz ettirmişti. UEFA Avrupa Ligi'nin resmi hesabı Arda klibi yapıp "Altın çocuk" diyerek paylaştı.

25 Şubat 2005 doğumlu Arda Güler eğer A Milli formayı giyerse, en genç yaşta A Milli olan Türk futbolcu olacak. 

Emre Mor ise EURO 2016'dan sonra kadroya girmekte zorlanmış, geçen sezon Karagümrük'teki performansına rağmen çağrılmaması tartışmalara yol açmıştı.

Arda Güler A Milli oluyor! Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldızı tarihe geçebilir

DANİEL AKYILDIZ TÜRKİYE'Yİ SEÇTİ

Öte yandan, Antalyaspor forması giyen Daniel Akyıldız, Türk Milli Takımı’nı seçti.  Rusya Milli Takımı da oyuncuya 'milli davet' gönderdi ama Daniel Akyıldız bu daveti geri çevirdi.

Torino forması giyen Emirhan İlkhan ise "A Milli Takım Geniş Oyuncu Listesi"ne dahil edildi. (Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...