Arsenal Leandro Trossard transferini açıkladı! Gabriel Jesus yerine Belçikalı golcü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Arsenal Leandro Trossard transferini açıkladı! Gabriel Jesus yerine Belçikalı golcü

SPOR Haberleri

Premier League'de şampiyonluk mücadelesi veren lider Arsenal, ara transferde kadrosunu Belçikalı forvet Leandro Trossard'la güçlendirdi. Londra devinin bu yaz kadrosuna kattığı Brezilyalı yıldız Gabriel Jesus'un yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle Trossard'a gidildi. 28 yaşındaki golcü için Brighton & Hove Albion'a 24 milyon euro bonservis ödendi.

Arsenal ara transferde Brighton & Hove Albion’dan 28 yaşındaki hücum oyuncusu Leandro Trossard’ı renklerine bağladı.

Brihton formasıyla bu sezon Premier League'de 16 maçta 7 gol, 3 asistlik performans sergileyen Trossard, yeni teknik direktör De Zerbi'yle yaşadığı sorunlarla da gündeme gelmişti.

https://twitter.com/Arsenal/status/1616459522691719169

BRIGHTON HEM VERİM ALDI HEM KAR ETTİ

Londra devine 4.5 yıllık imza atan Trossard için 24 milyon euro bonservis ödendi. Belçikalı, Brighton'a 2019 yazında Genk'ten 15.5 milyon euroya transfer edilmişti.

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta transferle ilgili olarak, “Leandro, yüksek tekniğe, zekaya ve Premier Lig’de büyük deneyime sahip çok yönlü bir oyuncu. Sezonun ikinci bölümüne girerken kadromuzu onunla güçlendirdik ve onunla çalışmayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...