Atiba'ya dünya kupası yolu

Atiba'ya dünya kupası yolu

SPOR Haberleri

Siyah beyazlı yönetim, yabancı kuralının değişmemesi üzerine Kanadalı isimle sözleşme yeniliyor. Atiba, bu sayede Dünya Kupası’nda oynayabilecek.

MURAD TAMER

Beşiktaş'ta gelecek sezonun transferlerinin 27 Haziran'daki sezon açılışına yetişip yetişmeyeceği kadar, Atiba’nın durumu da merak ediliyordu. Sözleşmesi sona eren 39 yaşındaki Kanadalı oyuncu yeni sezonda da siyah beyazlı formayı giyecek. Katar'da yapılacak Dünya Kupası için millî takımdan davet bekleyecek olan Atiba'nın, formda olması büyük önem taşıyordu. Bu yüzden Beşiktaş'ta bir sezon daha forma giymeyi çok isteyen Atiba'ya sonunda müjdeli haber geldi.

ÖZEL HOCA TUTTU

Siyah beyazlı kulüp, TFF’nin yabancı oyuncu kuralını değiştirmemesi üzerine önce teknik direktör Ismael'le görüştü. Fransız teknik adamın da onay vermesi üzerine Kanadalı futbolcu ile bir yıl daha sözleşme yenilenecek. Beşiktaş'ta 10. sezonuna hazırlanan Atiba, sezonun bitimi ile aktif futbolculuk kariyerini noktalayacak. Öte yandan tecrübeli futbolcunun kondisyonunu artırmak için bir süredir özel antrenör eşliğinde çalışmalar yaptığı öğrenildi.

NICE, ERSİN İÇİN BASTIRIYOR

Ersin Destanoğlu için Nice yeniden devrede. Siyah beyazlı yönetim, Fransız kulübün daha önce yaptığı teklifleri yetersiz bulmuştu. Genç kaleci için Nice'in yetkililerin önümüzdeki hafta İstanbul'a geleceği ve yeni teklif sunacağı öğrenildi.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...