Avrupa’nın büyük kulüpleri Semih Kılıçsoy için derbiye geliyor! Devler sahnesi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Avrupa’nın büyük kulüpleri Semih Kılıçsoy için derbiye geliyor! Devler sahnesi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş’ta 18 yaşında gösterdiği üstün performansla Semih Kılıçsoy Avrupa devlerinin ilgisini üzerine çekti. Arsenal, Newcastle, Dortmund, Atletico Madrid, Benfica ve Milan’ın yetkilileri Beşiktaş’ın yeni yıldızı için derbiyi izleyecek.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Arsenal, Newcastle, Dortmund, Atletico Madrid, Benfica ve Milan’ın yetkilileri Beşiktaş’ın yeni yıldızı için Galatasaray derbisini izleyecek.

REYTİNGİ YÜKSELTTİ

Beşiktaş’ta 18 yaşında gösterdiği üstün performansla hemen Avrupa devlerinin ilgisini üzerine çeken Semih Kılıçsoy, pazar günü oynanacak derbinin reytinglerini şimdiden yükseltti. Genç yaşında benzeri tarihte bile az görülen bir performans sergileyen Semih için sezon sonu büyük savaş yaşanacak. Avrupa’nın büyük kulüpleri bir süredir takip ettiği 18 yaşındaki oyuncuyu Galatasaray derbisinde canlı olarak izlemek için Tüpraş Stadı’nda olacak.

Avrupa’nın büyük kulüpleri Semih Kılıçsoy için derbiye geliyor! Devler sahnesi - 1. Resim

AKIN AKIN GELİYORLAR

İngiltere Premier Lig’den Arsenal ve Newcastle United, Almanya Bundesliga’dan Borussia Dortmund, İspanya La Liga’dan Atletico Madrid, Portekiz’den Benfica ve İtalya Serie A’nın dev kulübü Milan’ın izleme heyeti Semih Kılıçsoy için statta bulunacak. Borussia Dortmund’un yetkilileri kısa süre önce Semih için, “Yeni Shevchenko olur” raporu vermişti. Görevlendirdiği ekibinin verdiği rapordan çok etkilenen Borussia Dortmund’un scout şefi Laurent Busser de karşılaşmayı izleyenler arasında olacak.

SALİH UÇAN ENDİŞESİ!

Beşiktaş’ta cezalı Gedson’dan sonra orta sahada bir kayıp daha yaşanabilir. Kupadaki Konyaspor maçında bir gol atan ancak sakatlanması sebebiyle oyundan çıkan Salih’in ağrılarının devam ettiği öğrenildi. Salih derbiye yetişemezse orta sahada Amartey-Al Musrati- Muçi üçlüsü olacak.

DERBİ HEYECANI İLKLER YAŞANACAK

∂ Siyah beyazlılarda birçok oyuncu ilk defa derbi heyecanı yaşayacak. Demir Ege Tıknaz, Semih Kılıçsoy ve Serkan Emrecan Terzi görev verilmesi hâlinde ilk defa derbide forma giyecek. Yeni transferler Svensson, Worrall, Al-Musrati ve Muçi de ilk defa Türkiye’de derbi atmosferini görecek.

Avrupa’nın büyük kulüpleri Semih Kılıçsoy için derbiye geliyor! Devler sahnesi - 2. Resim

SANİYELER İÇİNDE TÜKENDİ BİLETLER ÇIKTI, BİTTİ!

∂ Beşiktaş-Galatasaray derbisi için satışa çıkan biletlerin hepsi çıkar çıkmaz tükendi. 21 bin 800 kombinenin bulunduğu stadyumda yaklaşık 20 bin bilet satışa sunuldu. Fiyatları 700 lira ile 20 bin lira arasında değişen derbi biletleri saniyeler içinde tükendi.

ASLAN’A BİLENİYOR EN HIRSLISI RASHİCA

Beşiktaşlı Milot Rashica eski takımı Galatasaray’a bileniyor. Antrenmanların en hırslı ve istekli ismi olarak göze çarpan Kosovalı yıldız, Fernando Santos’la bir görüşme yaptı. Derbiye mutlaka ilk 11’de başlamak istediğini söyleyen Rashica’nın bu hırsından Santos’un etkilendiği öğrenildi.

Avrupa’nın büyük kulüpleri Semih Kılıçsoy için derbiye geliyor! Devler sahnesi - 3. Resim

ÜMRANİYE ÇIKARMASI

Beşiktaş taraftarı, Galatasaray derbisi öncesi takıma destek için tesislere gitti. Tezahüratlarla ortalığı inleten siyah beyazlılar oyunculardan derbi zaferi istedi.

2007-08’den bu yana beşten fazla gol atan Türk oyuncular arasında fileleri en sık havalandıran isim, her 105 dakikada bir gol sevinci yaşayan Semih Kılıçsoy (948 dakika, 9 gol) oldu.

2024'ÜN EN İYİSİ

Semih Kılıçsoy 2024 yılının en golcü 23 yaş altı futbolcuları arasında zirvede bulunuyor. Bu liste, Premier League, LaLiga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 ve Süper Lig’i kapsıyor. Kılıçsoy, son 10 maçta 9 gol atarak bu başarıya ulaştı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...