Benkovic: Bjelica aradı, geldim

- Güncelleme:
Benkovic: Bjelica aradı, geldim

SPOR Haberleri

“Transferim çok hızlı gelişti, üç günde bitti. Bjelica aradı, hedeflerden bahsetti, düşünmeden kabul ettim”

Trabzonspor’un yeni stoperi Filip Benkovic, dün basın mensuplarının karşısına çıktı. Nenad Bjelica’nın transferinde ana etken olduğunu söyleyen Hırvat oyuncu “Transferim çok hızlı gelişti. Üç günlük bir süreçti. Hocam beni aradı, proje ve hedeflerden bahsetti. Zaten Trabzonspor gibi bir takım sizi isterse iki defa düşünmezsiniz. Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarını gördüm, tüylerim diken diken oldu. O coşkuyu ben de yaşamak istiyorum” diye konuştu.

NEREDE İSTERSE ORADA

Takımda çok iyi karşılandığını söyleyen 26 yaşındaki oyuncu “Yeni sezonda en iyisini hak eden taraftarlarımıza istedikleri mutluluğu verebilmek adına elimden geleni yapacağım. Kariyerimde üçlü ve dörtlü savunmada oynadım. Sağ ayaklı olmama rağmen sol stoperde de oynadım. Hocamız beni nerede görmek isterse orada yardımcı olmaya çalışırım. Türkiye Ligi’ndeki atmosferi biliyorum. Fiziksel gücün öne çıktığı zor bir lig olduğunun farkındayım” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...