Beşiktaş'ın son transferleri takıma seviye atlattı: Eskiler yeni oldu

- Güncelleme:
Beşiktaş'ın son transferleri takıma seviye atlattı: Eskiler yeni oldu

Spor Haberleri

Amir, Omar ve Maxim’in gelişiyle Salih daha hücumcu, Gedson daha rahat, Tayyip Talha da daha öz güvenli oynamaya başladı.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ta son oynanan Ankaragücü maçında verilen olumlu sinyaller camiayı oldukça umutlandırmış durumda. Siyah beyazlıların yeni transferleri takımda birçok açığı kapatırken, mevcut kadrodaki bazı isimlerin daha iyi oynamasını da sağladı. Özellikle Salih Uçan, Amir’in savunma yönünün daha kuvvetli olması sayesinde hücum becerilerini göstermeye başladı. Bunun en net örneği tecrübeli oyuncunun son maçta bir gol, bir asistle yıldızlaşması oldu.

KELEBEK ETKİSİ

Yeni isimlerin takıma verdiği katkı kelebek etkisi şeklinde genişliyor. Amir’in gelişiyle Salih Uçan hücumcu kimliğini kazanınca, Gedson da rahatladı. Portekizli oyuncu sezon başından bu yana hem savunmada hem de hücumda büyük yük altında oynuyordu. Stoperin yeni ismi Omar Colley de Tayyip Talha’yı yükseltti. Omar’ın hızı sayesinde daha az yorulan Talha, böylelikle daha kontrollü ve öz güvenli oynamaya başladı.

ARIZALARI GİDERDİ

Takıma devre arasında katılan Amir Hadziahmetovic, kısa sürede takıma sağladığı uyumla dikkat çekiyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in, hücumla savunma arasındaki sıkıntıları giderdiği için Boşnak oyuncudan çok memnun olduğu öğrenildi.

ABOU DÜĞÜMÜ ÇÖZDÜ

Transferinin ardından çıktığı beşinci maçta ilk golünü Ankaragücü’ne atan Aboubakar’ın morali yerine geldi. Şeytanın bacağını kırdığı için mutlu olan Kamerunlu oyuncu, teknik heyetle yaptığı görüşmede, gelecek maçlarda gollerinin devam edeceğinden emin olduğunu söyledi.

TOSUN PAŞA KALACAK

Beşiktaş yönetimi, ABD’den teklif alan Cenk Tosun’u bırakmaya niyetli değil. Yıldız oyuncunun kontratında sözleşmesini uzatacak bir madde bulunmadığı, buna rağmen yılık ücretinde iyileştirmeyle takımda kalmasının sağlanacağı öğrenildi. Yönetimin önümüzdeki hafta içinde Cenk Tosun’la masaya oturması bekleniyor. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...