Beşiktaş'ta derbi mağlubiyetinin faturası Rosier'e kesildi

- Güncelleme:
Beşiktaş'ta derbi mağlubiyetinin faturası Rosier'e kesildi

Spor Haberleri

Sakatlığını ciddiye almayan ve teknik heyete bilgi vermeyen Rosier, son iki maçtaki performansıyla Güneş’in tepkisini çekti. Tecrübeli sol beke kulübe yolu gözüktü.

MURAD TAMER'İN HABERİ

Beşiktaş’ta derbinin kötü futbolla kaybedilmesi moralleri çok bozdu. Çoğu oyuncunun normal performanslarının da altında kalması yenilginin başlıca sebebi olarak görülürken, en çok Valentin Rosier’in performansı tepki çekti. Sakatlığını ciddiye almayan ve maçtan önce teknik heyete bilgi vermediği öğrenilen Fransız sol bek ilk yarıda oyundan çıkmak zorunda kaldı. Sahada kaldığı 40 dakika boyunca da takımın en kötü ismi olarak dikkati çekti. 

TEPKİ TOPLADI

Şenol Güneş bu duruma son derece öfkelendi. Tecrübeli çalıştırıcı göreve geldikten sonra çıktığı ilk maçta da performansını beğenmediği Rosier’i oyundan almıştı. Fransız oyuncunun derbide de kötü oynaması ve ihmâlkarlığı pahalıya patlayacak. Şenol Güneş’in gözünden düşen Rosier önümüzdeki maçlarda yedek kulübesiyle cezalandırılacak. Ayrıca Rosier’in maçtan sonraki duyarsız tavırlarından dolayı takım arkadaşlarından da tepki gördüğü öğrenildi. 

DAUM DÖNEMİ GİBİ

Beşiktaş bu sezon şampiyonluk yarışında olduğu rakipleriyle oynadığı maçlarda galibiyet göremedi. Evinde Başakşehir’e kaybeden; F.Bahçe ve Trabzonspor’la berabere kalan Kartal, G.Saray’a da deplasmanda yenilince büyük maçlarda 10 puan bırakmış oldu. Siyah beyazlılar, Christoph Daum’un ikinci yarıda göreve getirildiği ve şampiyonluğa ulaştığı 1993-94 sezonunda da derbileri kazanamamış ve 11 puan kaybetmişti.

GHEZZAL OLMAYINCA...

Valentin Rosier’in performans düşüklüklerinin, Ghezzal’ın sakatlık yaşadığı dönemlere denk gelmesi dikkat çekiyor. Sağ kanatta iyi bir ikili oluşturduğu takım arkadaşını çok arayan Fransız oyuncu, geçen sezon da benzer bir dönem yaşamış ve takım kötü etkilenmişti. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...