Beşiktaş'ta Ghezzal sürprizi! Antalya kampı başladı, Cezayirli yıldız takıma döndü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta Ghezzal sürprizi! Antalya kampı başladı, Cezayirli yıldız takıma döndü

SPOR Haberleri

2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arada Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışan Beşiktaş, 2. etap kamp çalışmalarını yapmak üzere Antalya'ya ulaştı. Siyah-beyazlı ekipte bir süredir sakatlığı devam eden Rachid Ghezzal kamp kadrosuna dahil edilirken, Dünya Kupası'nda top koşturan Atiba Hutchinson ve Kevin N’Koudou’nun ise 8 Aralık Perşembe günü kampa katılacakları belirtildi.

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, takımının Antalya kampına katıldı. Ghezzal'in gören Siyah-Beyazlı taraftarlar şaşkınlık yaşadı.

Yoğun bir kamp dönemi geçiren ve çalışmalarına İstanbul'da başlayan siyah-beyazlı ekibi taşıyan uçak bugün öğle saatlerinde Antalya'ya iniş yaptı. Özel uçakla kente gelen siyah-beyazlı kafileyi, Antalya Havalimanı çıkışında taraftarlar karşıladı. Şenol Güneş'e çiçek veren taraftarlar, oyuncularla da fotoğraf çektirdiler. 

https://twitter.com/Besiktas/status/1599690009040236544

BEŞİKTAŞ'IN YENİ TRANSFERİ!

Süper Lig’in 2. haftasında oyananan Alanyaspor maçında sakatlık yaşayan Ghezzal’ın, sağ ayak tarak kemiği ve parmak eklemimde yırtık tespit edilmişti. 2.5 aylık sakatlığın ardından Trabzonspor maçında geri dönen 31 yaşındaki futbolcu, ilk yarıyı tamamlayamamıştı. Tecrübeli futbolcu Kasım ayının başında tedavi olmak için Katar'a gitmişti. 

Sakatlığının Dünya Kupası arasına denk gelmesinin şans olduğunu söyleyen Cezayirli yıldız, “Herkes çok daha formda bir Ghezzal görecek” demişti.

5-18 Aralık tarihleri arasında Antalya Gloria Sports Arena'da kamp yapacak olan siyah-beyazlılar, 8 Aralık Perşembe günü Charleroi, 11 Aralık Pazar günü ise Westerlo ile hazırlık maçı yapacak.

Beşiktaş'ta Ghezzal sürprizi! Antalya kampı başladı, Cezayirli yıldız takıma döndü

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...