Beşiktaş'ta yeni sayfa bazı futbolculara yaramadı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta yeni sayfa bazı futbolculara yaramadı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Aboubakar ve Ghezzal yuhalanmalar sonrasında yıkıldı. Salih Uçan “Ben ne yaptım?” derken, Warroll se kulübeye mahkûm olmanın şokunu yaşıyor.

MURAD TAMER HABERİ-

Beşiktaş’ta Masuaku şoku yaşanıyor. Dizlerideki ağrılar nedeniyle çarşamba günü yapılan çalışmada dinlendirilen Kongolu, dünkü antrenmanı yarıda bıraktı. Masuaku’nun, İstanbulspor maçında oynayamayacağı öğrenildi.

KARALAR BAĞLADI

Kâbus gibi bir sezon başlangıcının ardından dört teknik adam değiştiren Beşiktaş’ta baharın müjdecisi gelişmeler yaşanmaya başladı. Yeni transferlerden Al-Musrati ve Muçi’nin takımla olan uyumu, Semih’in yükselişi ve Rashica ile Cenk Tosun’un yeniden forma girmesi yüzleri güldürürken, takımda bazı isimler karaları bağlamış durumda. Konyaspor maçında Aboubakar ve Ghezzal oyuna girince yuhalandı. Salih Uçan da tepkilerden nasibini aldı.

GEÇMİŞİMİZ UNUTULDU

Aboubakar, “Kadro dışı bırakıldım, tek söz söylemedim. Geri geldiğimde ise yuhalandım” derken, Ghezzal “Takımın en sevileniydim. O günleri özlüyorum” diyerek tepkilerini dile getirdi. Salih Uçan da yuhalanmaktan şikâyetçi. Millî futbolcu, “Yeri geldi sakat olarak maça çıktım. Bana neden tepki gösterildi hiç anlamadım” dedi. Nottingham Forest’tan alınan Joe Woe Worral ise ne olduğunu anlamadan kendisini yedek kulübesinde bulduğu için moralsiz. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...