Bruma, lig rekorunu altüst etti

Editör:
Bruma, lig rekorunu altüst etti
SPOR Haberleri

Sarı kırmızılı takımın Portekizli yıldızı Armindo Bruma, Antalyaspor'u 3-1 yendikleri Süper Lig maçında 14 kez ikili mücadele kazanarak bu sezonun rekorunu kırdı.

Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma, Sarı-Kırmızılı formayla başarılı görüntüsüne dün oynanan Antalyaspor mücadelesiyle de devam etti. Teknik direktör Jan Olde Riekerink tarafından Kırmızı-Beyazlılar karşısında ilk 11'de görevlendirilen 21 yaşındaki futbolcu, oyunun ilk anıdan itibaren rakip kalede etkili olmayı başardı.

ASİST YAPTI

Önceki hafta Vodafone Arena'da Beşiktaş filelerine gönderdiği klas golle hafızalara kazınan Portekizli yıldız, dün akşam gol atamasa da Lukas Podolski'nin 78. dakikada attığı sayının asistini yaparak galibiyete katkı sağlamayı başardı. Mücadele içerisinde oldukça istekli performans sergileyen Bruma, hırslı görüntüsüyle hem hocasını hem de TT Arena'da yer alan taraftarlarını sevindirdi.

LİG REKORU KIRDI

Mücadele içerisinde 93 kez topla buluşan Bruma, rakip takım futbolcularıyla girdiği ikili mücadelelerden tam 14 kez başarıyla ayrılarak Süper Lig'de bu sezonun rekorunu kırmayı başardı. Genç yıldız, 55 kez topu başarılı bir şekilde takım arkadaşlarıyla buluşturarak bu alanda da göz kamaştırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...