Bu sezon ligde kalabilmek Giresunspor için şampiyonluk değerinde

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:
Bu sezon ligde kalabilmek Giresunspor için şampiyonluk değerinde

SPOR Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Geçen sezon Süper Lig'e veda eden Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor’da teknik direktör Mustafa Kaplan, Giresunspor için bu sezonki en büyük başarının ligde kalmak olacağını söyledi. İlk 8 haftada 1 galibiyetle 5 puan toplayabilen Yeşil-Beyazlılar milli araya 16. sırada girmişti.

Giresunspor Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında evinde oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Mustafa Kaplan'ın "Sezon sonunda ligde kalabilmek şampiyonluk kadar büyük bir başarı olacak" sözleri dikkat çekti.

TEK HEDEF LİGDE KALMAK

Kaplan, “Genç bir takımız ve alternatif oyuncuların olmaması bizleri oyun anlamında zor bir duruma sokuyor ancak bunun üstesinden gelmek için çok sıkı çalışıyoruz. Oyuncularım ile hem saha içinde hem de saha dışında sürekli olarak iletişim halindeyiz. Giresunspor’un ligde kalabilmesi için elimizden gelen tüm çabayı ve gayreti gösteriyoruz. Bunu başarabilecek bir takıma sahibiz. Sezon sonunda ligde kalabilmek şampiyonluk kadar büyük bir başarı olacak” dedi.

BOLUSPOR MAÇI ÇOK KRİTİK

Pazar günü iç sahada oynayacakları Boluspor maçına çok büyük önem verdiklerini ve tek hedeflerinin 3 puan olduğunu ifade eden Kaplan, “Adanaspor karşılaşmasının ardından milli araya girmemiz sebebiyle takıma 3 günlük bir izin vermiştik. İzinin ardından tesislerimizde toplanarak evimizde oynayacağımız Boluspor karşılaşması için hazırlıklarımıza başladık.

Ligde geride kalan haftalara baktığımızda ilk 5 haftada sahada sergilediğimiz oyun ve mücadele bizi memnun ediyordu ancak son haflarda yapılan bireysel hatalar sebebiyle kazanabileceğimiz maçlardan mağlup ayrılmak durumunda kaldık. Şimdi önümüzde Boluspor maçı var. Evimizde oynayacağımız Bolu karşılaşması bizler için çok önemli. Giresunspor taraftarlarına kendi evimizde 3 puan hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.

https://twitter.com/Giresunspor/status/1714245542937579592

Bu sezon ligde kalabilmek Giresunspor için şampiyonluk değerinde

İlk 8 haftada 1 galibiyetle 5 puan toplayabilen Yeşil-Beyazlılar milli araya 16. sırada girmişti.

GİRESUNSPOR TARAFTARINA ÇAĞRI

Giresunspor taraftarlarına da bir çağrıda bulunan Kaplan, "Giresunspor taraftarına buradan seslenmek istiyorum; biz Çotanak armanın daha iyi yerlerde olabilmesi adına tüm çabamız ve gayretimizle mücadele ediyoruz. Taraftarlar her zaman takımların en önemli itici gücü olmuşlardır. Bu noktada onlardan bir kez daha takımlarını desteklemelerini, tribünlerde bizlerin yanında olduklarını göstermelerini istiyoruz. Bizler de inşallah Boluspor karşılaşmasından alacağımız 3 puanı onlara hediye edecek ve bu mutluluğu birlikte paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...