Cenk Tosun: Bu maçı çok çabuk unutup hemen derbiye hazırlanmamız gerekiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cenk Tosun: Bu maçı çok çabuk unutup hemen derbiye hazırlanmamız gerekiyor

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Konyaspor maçından sonra açıklamalarda bulunan Cenk Tosun "Hafta sonu önemli bir derbi var. Bu maçı çok çabuk unutup, o maça hazır olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale adını yazdırdığı Konyaspor mücadelesinin ardından düzenlenen basın toplantısında Cenk Tosun konuştu.

FİNALE KALMAK VE KUPAYI KALDIRMAK İSTİYORUZ

Konyaspor maçındaki galibiyeti yorumlayan Cenk Tosun, "Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Güzel bir galibiyet aldık. Derbiden önce bizim için önemliydi. Kupayı almayı amaçlıyorduk, o doğrultuda devam ediyoruz. Finale kalmak, kupayı kaldırmak istiyoruz" dedi.

İNŞALLAH DERBİYİ KAZANAN TARAF BİZ OLURUZ

Galatasaray derbisinin sorulasının ardından Cenk Tosun, "Hafta sonu önemli bir derbi var. Bu maçı çok çabuk unutup, o maça hazır olmak istiyoruz. Beşiktaş taraftarı zaten derbilerde gerekeni yapıyor. Bizi 90 dakika destekliyorlar. Ben yine yapacaklarını düşünüyorum. Onların desteğini bekliyoruz. İnşallah güzel bir maç bizi bekliyor. İnşallah maçtan sonra kazanan taraf biz oluruz" cevabını verdi.

SALİH UÇAN'IN DÖNÜŞÜ HIZLI OLDU

Sakatlığı sebebiyle bir süre takımdan uzak kalan Salih Uçan, 5 maç aranın ardından bir mücadeleye 11’de başladı. Salih, böylelikle 11’e dönüşünü de golle süslemiş oldu.

Son olarak tam 1 ay önce ligde Sivasspor maçında 11’de sahaya çıkan 30 yaşındaki futbolcu, son golünü ise 16 Ocak 2024 tarihinde Türkiye Kupası 5. Turu’nda Tüpraş Stadyumu’nda Eyüpspor’a karşı kaydetmişti.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...