"Cumhuriyetin Feneri Fenerbahçe" tarihi günler yaşıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
"Cumhuriyetin Feneri Fenerbahçe" tarihi günler yaşıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın İstanbulspor'a konuk olacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman öncesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan futbolcular "Cumhuriyetin Feneri Fenerbahçe" yazılı pankart ile antrenman öncesi poz verdi.

Fenerbahçe'de yüzler gülüyor... Erkek basketbolda THY Euroleague'de Anadolu Efes'i yenerek 5'te 5 yapan Sarı-Lacivertliler, yeni koç Itoudis'le ligde de yenilgisiz gidiyor. Kadın voleybol takımı bugün VakıfBank'ı yenerek 2022 Kadınlar Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nı kaldırdı.

Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki futbol takımı ise UEFA Avrupa Ligi'nde "haftanın maçı" olarak belirlenen Rennes maçında 0-3 geriye düştüğü maçı çevirmeyi bildi. Sarı-Lacivertliler şimdi yüzünü Süper Lig'e döndü. Süper Lig'in en çok gol atan takımı ve lideri konumundaki Fenerbahçe, yarın İstanbulspor'la rakip sahada karşılaşacak.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1586386396998029312

SAMANDIRA'DA 29 EKİM POZU

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın İstanbulspor'a konuk olacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenman teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirildi.

Teknik heyet ve futbolcular, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Türk bayrağı ve "Cumhuriyetin Feneri Fenerbahçe" yazılı pankart ile antrenman öncesi poz verdi.

Ardından antrenmana geçen futbolcular, çalışmaya koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk uygulamalarıyla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel ve bireysel programlarla tamamlandı.

Fenerbahçe, yarın Atatürk olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak müsabaka öncesi tesislerde kampa girdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...