Everton Frank Lampard'ı kovdu! Teknik direktörlük kariyeri kabus gibi başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Everton Frank Lampard'ı kovdu! Teknik direktörlük kariyeri kabus gibi başladı

SPOR Haberleri

Frank Lampard'ın teknik direktörlük kariyeri iyi başlamadı. İngiliz çalıştırıcı, efsanesi olduğu Chelsea'den sonra Everton'dan da kovuldu. Premier League'de 20 maçta 15 puan toplayan ve 19. sırada bulunan Everton'da yönetim Lampard'ın görevine son verdi. Son 7 maçta 1 puan toplayabilen Everton, önceki gün Lampard'ın altyapısından yetiştiği West Ham United'a mağlup olmuştu.

Premier League'de 20 maç sonunda topladığı 15 puanla 19. sırada bulunan Everton, Frank Lampard'a daha fazla dayanamadı. Geri kalan haftalarda kümede kalma savaşı verecek olan Everton, Lampard'ın görevine son verdi.

 Son 8 maçta sadece 22 puan toplayabilen Everton, İngiliz çalıştırıyla yolların ayrıldığını resmen açıkladı.

20 MAÇTA 3 GALİBİYET ALABİLDİ

Everton'un başında 20 lig maçına çıkabilen Lampard, yalnızca 3 galibiyet alabildi. İngiliz teknik adam, bu sezon 0.78 puan ortalaması yakaladı.

Lampard, Ocak 2022'den beri Everton adına çalışıyordu. Everton'ın başına Marcelo Bielsa'nın getirilebileceği iddia ediliyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...