Fenerbahçe'nin yıldızı küllerinden doğdu: Anka kuşı İrfan Can

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Fenerbahçe'nin yıldızı küllerinden doğdu: Anka kuşı İrfan Can

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Büyük umutlarla transfer oldu. Bekleneni veremeyince protesto edildi. Gönderilmesi istendi ama o pes etmedi. Müthiş başladığı sezonda kariyer rekoruna koşuyor…

Fenerbahçe, aralarında Dzeko, Tadic, Fred, Livakovic gibi dünyaca ünlü isimlerin olduğu 13 yeni transferle sezona girdi. Ancak bir de eskilerden bir isim var ki, o da en az bir yeni transfer etkisi yaptı. Dünün istenmeyen adamı İrfan Can Kahveci, bugün takımı sırtlayan isimlerin başında geliyor. Fenerbahçe, Galatasaray’ın elinden kaptığında dönemin en kıymetli transferiydi İrfan Can. Ancak sakatlıkların da etkisiyle bekleneni veremeyince büyük tepki gördü. Tribünlerin protestosuna maruz kalan, takımdan gönderilmesi istenen İrfan Can, pes etmedi ve müthiş bir geri dönüşe imza attı.

KARTAL DOKUNUŞU

Eskisinden çok daha fazla koşan ve mücadele eden İrfan kariyerinin en iyi sezon başlangıcını yaptı. İrfan Can, Alanya deplasmanında Fenerbahçe’ye üç puanı getirirken, toplamda altı gole ulaşarak takımın en skoreri Dzeko’yu da yakaladı. Geçen sezon 42 maçta yedi gol, beş asistlik performans sergileyen millî yıldız, bu sezon 12 maçta altı gol, dört asistle kariyerinin en başlangıcını gerçekleştirdi. İrfan Can’daki değişimde İsmail Kartal etkisi de önemli rol oynadı. İsmail Hoca bir önceki dönem göreve geldiğinde bir gol, üç asisti olan İrfan Can, sonrasında üç gol atıp, üç de asist yapmıştı.

HAKEM ÖFKESİ SÜRÜYOR

Ligde beşte beş yapan Fenerbahçe’de hakemlere tepki artıyor. Yönetici Selahattin Baki’nin “Golü iptal etmek için VAR’da üç dakika uğraştılar” demeci sıcaklığını korurken, sarı lacivertliler yapılan hakem hatalarını içeren görüntüleri derleyip TFF’ye “Hepsi tesadüf mü?” diye soracak. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...