Var mı yan bakan! Galatasaray Antalyaspor'u da geçti

- Güncelleme:
Var mı yan bakan! Galatasaray Antalyaspor'u da geçti

Spor Haberleri

Okan Buruk’un talebeleri Icardi’nin golüyle öne geçti. Luiz Adriano tabelayı eşitledi. Floranus kendi kalesini vurdu, üç puan Cimbom’un oldu.

Galatasaray ligde üst üste dokuzuncu galibiyetini Antalyaspor karşısında aldı: 2-1. Sarı kırmızılılar kupa karşılaşmalarıyla birlikte galibiyet serisini 12’ye çıkarıp, liderliğini sürdürdü. Aslan çok fazla net pozisyon yakalarken son vuruşlardaki etkisizliği sebebiyle istediği skoru geç buldu, farkı açamadı. Antalya ise son sıralardan kurtulma isteğiyle mücadele etti. Bir şutu direkten dönen Akdeniz ekibinin kaleye yeni transferi Leite üç net kurtarışa imza attı.

YÜKSEK TEMPO

İlk 45 dakika müthiş bir tempoyla sürdü. Galatasaray önde baskı sonrası kanatlarla, Antalya ise kaptığı toplarda kontra ataklarla sürekli golü aradı. 4’te Boey’in sol ayakla vuruşu az farkla dışarı gitti. 17’de Mertens altı pasın içinden dışarı vurdu. 18’de üçe iki yakalayan Akdeniz ekibinde Larsson’un sert şutu üst direkten döndü. 22’de Icardi’nin dar açıdan vuruşunda top direği yalayıp, dışarı gitti. 34’te Boey’in, 43’te ise Abdülkerim’in pozisyonlarında Leite mutlak iki golü önledi.

GOLLER ARKA ARKAYA

İkinci devre golle başladı. 49’da yapılan kanat organizasyonu sonrası Kerem’in ortasında topa âdeta havada asılı kalarak kafayı vuran Icardi perdeyi açtı: 1-0. Antalya’nın cevabı ise sadece altı dakika sonra geldi. İçeri kullanılan serbest vuruşta, defansın arasında müthiş yükselen Adriano yaptığı kafa vuruşunda topu ağlarla buluşturdu: 1-1. 58’de Boey çizgiye inip, içeri kesti. Oliveira yükselmesine rağmen topa vuramasa da arka direkte Floranus ters bir vuruşla topu kendi kalesine yolladı: 2-1.

BİRBİRİMİZE AŞIĞIZ

Dün de golünü atan G.Saray’ın santrforu Mauro Icardi, “İlk yarı zordu. Fırsatları değerlendiremedik. İkinci yarı daha iyiydik. Golümü attım, kazandık. Benim bir forvet olarak golümü atmam gerekiyor. Önemli bir galibiyet aldık” dedi. “Maç maç bakacağız. Böyle en iyi şekilde çalışırsak, sezon sonunda istediğimiz sonuca kucak açacağız” diyen golcü futbolcu, taraftara ise, “Sadece kendi yaptıklarımdan değil, taraftarlardan gurur duyuyorum. Burada rakiplerimizi zor duruma düşürüyorlar. Galatasaray taraftarlarının aşklarına gollerle, galibiyetlerle cevap veriyoruz. Çok güzel bir ilişkimiz var” mesajını gönderdi. YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...