Galatasaray Nef evinde Pınar Karşıyaka'ya 70-72 mağlup oldu, sezona 2'de 0'la başladı

Düzenleyen:
Galatasaray Nef evinde Pınar Karşıyaka'ya 70-72 mağlup oldu, sezona 2'de 0'la başladı

SPOR Haberleri

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde sezona Anadolu Efes mağlubiyetiyle başlayan Galatasaray Nef, 2. haftada Pınar Karşıyaka'yı 70-71 mağlup oldu. Sinan Erdem'deki maçı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve eşinin yanı sıra teknik direktör Okan Buruk, yönetici Erden Timur, Juan Mata, Muslera, Dubois ve Torreira da salonda izledi. İzmir ekibi sezona 2'de 2'yle başladı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Pınar Karşıyaka, deplasmanda Galatasaray Nef'i 72-70 yendi

Sarı-kırmızılılar, devre arasına 42-40 önde girdi. Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında takımlar karşılıklı basketler buldu. Mücadelenin 25. dakikasını 49-46'lık skorla sarı-kırmızılılar üstün geçerken, 3. periyodu Pınar Karşıyaka 57-55 önde kapattı.

ERRİCK MCCOLLUM'DAN SON SANİYE ÜÇLÜĞÜ

Pınar Karşıyaka, son dakikaya 69-67 üstün girdi. Galatasaray Nef, bitime 27 saniye kala 69-69 beraberliği sağladı. Hücum süresini son ana kadar kullanan Pınar Karşıaka'da McCollum, bitime 2 saniye kala 3 sayılık basketi buldu. Son saniyede 2 serbest atış kazanan Galatasaray'da Ennis, bu atışların ilkinden yararlanırken, ikincisini bilerek kaçırdı. Ancak sarı-kırmızılı oyuncular ribaundu alamayınca maç konuk takımın 72-70'lik üstünlüğüyle tamamlandı.

Galatasaray Nef evinde Pınar Karşıyaka'ya 70-72 mağlup oldu, sezona 2'de 0'la başladı

DURSUN ÖZBEK VE FUTBOLCULAR TRİBÜNDE

Bu sonuçla sarı-kırmızılı ekip ligdeki ikinci maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Pınar Karşıyaka ise 2'de 2 yaptı.

Kaydettiği 18 sayıyla maçın en skoreri olan Galatasaraylı Ennis, mağlubiyeti önleyemedi. İzmir temsilcisinde ise Kuzminskas ve McCollum 15'er sayıyla galibiyeti getiren isimler oldu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile sarı-kırmızılı futbolcular, basketbol takımını yalnız bırakmadı.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılan maçı başkan Özbek'in yanı sıra teknik direktör Okan Buruk ile futbolcular Fernando Muslera, Juan Mata, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Leo Dubois, Sacha Boey, Barış Alper Yılmaz, Yusuf Demir, Milot Rashica, Haris Seferovic, Partick van Aanholt, Metehan Baltacı ve Kazımcan Karataş, saha kenarından izledi.

Galatasaray Nef evinde Pınar Karşıyaka'ya 70-72 mağlup oldu, sezona 2'de 0'la başladı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...