Galatasaray taraftarları Ali Palabıyık’ı Zürih Havalimanında yakaladı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray taraftarları Ali Palabıyık’ı Zürih Havalimanında yakaladı!

SPOR Haberleri

Galatasaray taraftarları, UEFA Konferans Ligi'nde Basel - Zalgiris maçını yönetmek için İsviçre’ye giden hakem Ali Palabıyık’a Zürih Havalimanında pankartlı karşılama yaptı. Alanyaspor maçının olay hakemi Palabıyık ve Ümit Öztürk'ü uçaktan inince yakalayan UltrAslan Avrupa üyeleri, fotoğrafları sosyal medyada paylaştı.

Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Galatasaray - Alanyaspor maçında verdiği kararlarla Sarı-Kırmızılı camianın tepkisini çeken hakem Ali Palabıyık, Basel - Zalgiris maçını yönetmek için gittiği İsviçre'de UltrAslan Avrupa üyeleri tarafından karşılandı!

Okan Buruk'un maçın ardından "Taraftarımız gereğini yapar" dediği Palabıyık, Galatasaraylılar'ı karşısında görünce büyük korku yaşadı.

ERDEN TİMUR'A CEZA ALDIRAN AÇIKLAMALAR

Galatasaray yöneticisi Erden Timur, 2-2 biten Alanyaspor maçının ardından hakem Ali Palabıyık ve MHK'ye yüklenerek "adalet" talebini yineledi. Sarı-Kırmızıl idareci, "Gerçekten adalet isteyen idealist insanlar geri adım atmaz. Biz kendimiz için istemiyoruz. Bütün kulüplerle konuşuyoruz. Bilerek, kasten, planlı! Galatasaray düşmanlığıyla bilinen (Ali Palabıyık) bir hakemi bu maça atayarak niyetlerini gösterdiler! Kendimize değil herkes için adalet istedik" dedi.

PFDK bugün Timur'a 21 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

Galatasaray taraftarları Ali Palabıyık’ı Zürih Havalimanında yakaladı!

OKAN BURUK NE DEMİŞTİ?

Hakem Ali Palabıyık'ın maç içindeki kararlarında standart uygulamadığını ileri süren sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, "Hakemin maç içerisinde bizim lehimize vermediği faullerle bu verdiği faulün standardı olmadığını düşünüyorum. Zaten ülkemizdeki en büyük sorun standardı olan bir sistem yok. Herkes farklı karar veriyor, her pozisyona farklı kararlar veriyorlar. Aynı maç içerisinde birine faul veriyor diğerine vermiyor. Oyun da hızlandıkça zaten iyi oynayan takım da hoşlarına çok gitmiyor. Burada da tabii ki oyun içerisine girme gereği duyuyorlar." diye konuşmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...