Galatasaray'da iki ismin biletleri kesildi

- Güncelleme:
Galatasaray'da iki ismin biletleri kesildi

Spor Haberleri

Teknik patron Okan Buruk, bir türlü bekleneni veremeyen iki oyuncuyu Giresunspor maçı kadrosuna da almadı. Seferovic ve Aanholt, İstanbul ekibine kiralanacak.

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’un gelecek planları arasında yer almayan Haris Seferoviç ve Van Aanholt, Giresun maçının kadrosuna alınmadı. İki isim için Kasımpaşa ile görüşmeler sürüyor. Sarı kırmızılılar, yıldız oyuncuların sezon sonuna kadar kiralanması için İstanbul ekibiyle anlaşmaya vardı. Paşa iki oyuncunun da yıllık ücretini ödeyecek, Cimbom’a ise herhangi bir kiralama bedeli vermeyecek. Aanholt ve Seferoviç ikna olursa bu transferler resmîyete dökülecek.

DEFANS SÜRPRİZİ

Diğer yandan Aslan, sürpriz bir hamle yaparak stoper transferinde sona geldi. Andreaw Gravillon için Reims’e gelecekteki satışından verilecek payla birlikte 4 milyon avroluk teklif yapıldı. 24 yaşındaki stoper için Fransız ekibinin 5 milyon avro istediğini yazan L’Equipe, tarafların anlaşmaya çok yakın olduğunu duyurdu. Cimbom ayrıca Crystal Palace forması giyen forvet Jean-Philippe Mateta ile el sıkıştı. Ada ekibiyle bonservisi konusunda anlaşmaya varılırsa bu transferi de bitirilecek.

Galatasaray'da iki ismin biletleri kesildi

EN UZUN SERİ İÇİN

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Giresun karşısında rekor peşinde. Ligde oynadığı son 9 maçını kazanan sarı kırmızılılar, Karadeniz’den galip dönerse ligde bir sezonda ilk defa üst üste 10 maç kazanmış olacak. Buruk da Fatih Terim’in ligdeki 9 maçlık rekorunu kırarak tarihe geçecek.  YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...