Galatasaray'ın ICardi'yi alması zor ama imkansız değil gibi... Neden olmasın?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'ın ICardi'yi alması zor ama imkansız değil gibi... Neden olmasın?

Spor Haberleri

Başkan Dursun Özbek, PSG’nin Arjantinli forveti kolay kolay satmayacağını ima etti ancak devamında “O günkü ekonomik şartlar ve karşı tarafın tavrı ile Galatasaray’a uyumu önemli” diyerek açık kapı bıraktı.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Galatasaray Başkan’ı Dursun Özbek katıldığı Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu’nda sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Özbek Mauro Icardi’nin transferiyle ilgili gelen soruya “Neden olmasın?” şeklinde cevap verirken “Icardi transferini son derece başarılı şekilde yaptık. Galatasaray maaşının 750 bin avroluk kısmını ödüyor. Kalanını ise PSG karşılıyor. Takıma da çok hızlı uyum sağladı. PSG’nin satmak isteyeceğini düşünmüyorum. Bizim transfer etmek istememiz yeterli değil. Başarılı bir futbolcu. O günkü ekonomik şartlarımız ve karşı tarafın satış isteği olursa, Galatasaray ile uyuşursa transferi yaparız” ifadelerini kullandı.

PSG'NİN TERCİHİ MESSI

Icardi’nin de İstanbul’da mutlu olduğu biliniyor. Hatta Arjantinli yıldız geçtiğimiz günlerde teknik ekiple yaptığı bir görüşme esnasında “Buraya çabuk uyum sağladım. Taraftarla da aramızda özel bir bağ var. Tekrar eskisi gibi hissediyorum” diyerek olası bir sene daha kiralanma ya da bonservisinin alınması konusunda yeşil ışık yakmıştı.

PSG tarafında ise Messi’nin, 29 yaşındaki yıldızla anlaşamadığı ve takımda olmasını istemediği biliniyor. Bu bilgiler ışığında Fransız ekibinin sezon sonu tercihini yeniden Messi’den yana kullanacağı da göz önüne alındığında Icardi’nin en azından bir sezon daha parçalı formayı giymesi muhtemel.

Galatasaray'ın ICardi'yi alması zor ama imkansız değil gibi... Neden olmasın?

ÖZBEK’E GÖRE: TÜMÜNÜ SATSAK BORÇ BİTMİYOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübün ekonomik durumu hakkında bilgilendirme yapıp “Bütün gayrimenkullerimizi satsak, borçları kapatmıyor. Sahip olduğumuz gayrimenkulleri geliştirirsek, o zaman 30 senemizi garanti altına alacak fon olur. Galatasaray yılda 400 milyon TL faiz ödüyor ve 7 sene daha var. Ben ne iş yapayım ki 400 milyon faiz ödeyeyim, transfer yapayım, ihtiyaçları karşılayayım!” dedi.

DÜNYA KUPASI SONRASI BAMBAŞKA BİR ASLAN

Cimbom’da Beşiktaş derbisine kadar sergilenen futbol pek umut verici değildi. Kadro kalitesinin sahaya yeterince yansımadığı görüşü ağırlıktaydı. Peki yönetim cephesinden takımın durumu ve Okan Buruk nasıl görünüyordu? Başkan Dursun Özbek “Dünya Kupası’ndan sonra bambaşka bir lig izleyeceğiz ve Galatasaray’ın performansı ikinci dönemde daha iyi olacaktır” dedi. Özbek, Galatasaray’ın bu sezon Avrupa’da yer almamasına da hiç kimsenin alışık olmadığını yeni sezonda orada olacaklarını söyledi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...