Kadıköy'de harakiri! Galatasaray'ın puan kaybettiği hafta Fenerbahçe berabere kaldı

- Güncelleme:
Kadıköy'de harakiri! Galatasaray'ın puan kaybettiği hafta Fenerbahçe berabere kaldı

Spor Haberleri

Sarı Kanaryalar genç yıldızı Arda Güler’in iki golüyle maçı kolaya çevirdi! İstanbulspor Ethemi’nin biri penaltıdan iki golüyle tabelayı eşitledi. Pedro takımını bir kere daha yarışa ortak etse de uzatmada Eze şoku yaşattı.

UĞUR AKTAN'IN HABERİ - Süper Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe, lider Galatasaray’ın sahasında Karagümrük’e puan kaptırdığı haftada sahasında konuk ettiği İstanbulspor ile 3-3 berabere kalarak büyük fırsat tepti. İki golle yıldızlaşan Arda Güler’in âdeta resital sunduğu karşılaşmada İstanbulspor 2-0’dan sonra bulduğu gollerle skoru dengelerken, Pedro’nun golüyle bir kere daha öne geçen Fenerbahçe, duraklama dakikalarında Eze’yi durduramadı. 

ARDA DAHA NE YAPSIN?

Maçta gol perdesi karşılaşmanın 25. dakikasında açıldı. Savunmadan seken topu iyi takip eden Arda Güler ceza sahasında meşin yuvarlığı ağlarla buluşturdu: 1-0. Golden sonra da baskısını sürdüren sarı lacivertli takım buna rağmen yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince ilk yarı tek farkla sona erdi. İkinci yarıya da iyi başlayan Fenerbahçe’de 51’de bir kere daha sahne alan Arda, bu defa ceza sahası dışından jeneriklik bir gol attı: 2-0.

UZATMADA BUZ KESTİ

Maçın 57. dakikasında Ferdi’nin eline çarpan top sonrasında gerçekleşen VAR kontrolünden penaltı kararı çıkınca, Ethemi farkı bire indirdi: 2-1. 66’da atağın bir anda ters kanada dönmesiyle Samet’le bire bir kalan Ethemi’nin çıkardığı şut Samet’e çarpıp, kaleci İrfan Can’ı çaresiz bıraktı: 2-2. Fenerbahçe adına maçın krize girdiği bölümlerde sahne alan isim ise Pedro oldu. Valencia’nın pasını iyi değerlendiren golcü oyuncu arka direkte yaptığı gol vuruşuyla takımını öne geçirdi: 3-2. Maçta son sözü ise 90+6’da Eze söyledi ve İstanbulspor Kadıköy’den puanla ayrıldı.

ARDA'YA YAZIK OLUYOR

F.Bahçe’de Arda Güler’in futboluna ve gollerine alınan sonuçlar sebebiyle yazık oluyor. Genç yıldız dün iki golle maça damgasını vurdu. Hele ikinci golü parmak ısırttı. Beşiktaş derbisinde de müthiş bir futbol ortaya koyan Arda alınan 4-2’lik mağlubiyetin gölgesinde kalmıştı. Dün de farklı olmadı. Maçın ardından genç yıldız adayı, “Kesinlikle kazanmamız gereken bir maçtı. Başka bir şeye tahammül edecek artık gücümüz de kalmadı. Taraftarlarımızdan özür dileriz. Çok mahcubuz. Attığım goller kazansak önemli olacaktı ama şu an hiçbir şey ifade etmiyor. Çok üzgünüz” sözleriyle durumu özetledi.

SİVAS MAÇINDA YOK

F.Bahçe’de dün on birde oynayan Emre Mor cezalı duruma düştü. Maçın ilk yarısındaki bir pozisyonda Okan Erdoğan’la tartışan sarı lacivertli futbolcu sarı kart görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Emre gelecek hafta Sivas deplasmanında forma giyemeyecek.

ALİOSKİ: AVANTAJI KAÇIRDIK

Fenerbahçe’nin sol beki Ezgjan Alioski, “İstediğimiz gibi bitiremedik. Avantajımız olacaktı kazansaydık. Her şey bitmedi. Bizler açısından çok zor bir akşamdı. Yaralandık, üzüldük. Başımızı kaldırıp bizler inanmaya devam edeceğiz” dedi. 

PEDRO: KAZANMALIYDIK

Fenerbahçe’nin hücum oyuncusu Joao Pedro, “Bizim için önemliden de öteydi bu maçı kazanmak. Rakibin hatalarımızı bekleyeceğini biliyorduk, böyle de oldu. Maalesef istediğimiz galibiyeti alamadık ama lig henüz bitmedi” sözlerini kullandı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...