Gedson Fernandes'e İtalya'dan talip! Beşiktaş'ın istediği bonservis ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gedson Fernandes'e İtalya'dan talip! Beşiktaş'ın istediği bonservis ortaya çıktı

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes için İtalya Serie A'dan talip çıktı. Daha önce Atletico Madrid'in de ilgilendiği öğrenilen Gedson için istenen bonservis bedeli belli oldu.

Bu sezon Beşiktaş'ın en dikkat çeken isimleri arasında yer alan Gedson Fernandes'e İtalya'dan talip çıktı.

Daha önce Atletico Madrid'in istediği iddia edilen Gedson için bu kez Lazio devreye girdi. Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Serie A ekibinin Portekizli oyuncuyu kadrosunda çok istediği öğrenildi. Şenol Güneş'in yeni sezonda da kalmasını istediği 24 yaşındaki yıldız için istenen bonservis bedeli ise belli oldu.

Gedson Fernandes'e İtalya'dan talip! Beşiktaş'ın istediği bonservis ortaya çıktı

GEDSON FERNANDES İTALYA YOLCUSU

Benfica'dan 6 milyon euro bedelle alınan Gedson'un sözleşme gereği elde edilen gelirin yarısı Portekiz ekibine iade edilecek. Bu maddeyi göz önünde bulunduran Beşiktaş'ın en az 20 milyon euro değerinde teklif alırsa değerlendireceği belirtildi. Yeniden Avrupa'da oynama hayali olduğu belirtilen Gedson'un şartların oluşması durumunda ayrılabileceği konuşuluyor.

Şu ana kadar Beşiktaş ile 33 resmi maça çıkan Gedson, 5 asist yaparak 2587 dakika sahada kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...