Güneş'ten oyuncularına İstanbulspor uyarısı: Hiç kolay değil

- Güncelleme:
Güneş'ten oyuncularına İstanbulspor uyarısı: Hiç kolay değil

Spor Haberleri

Düşme hattındaki rakiplerinin galibiyet serisine dikkat çeken Beşiktaş’ın hocası, 90 dakika boyunca ciddiyet istedi…

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş bugün ligde üst üste üçüncü maçını kazanarak yükselişini sürdürmek için sahaya çıkacak. Rakip; düşme hattında yer alan İstanbulspor... Teknik direktör Şenol Güneş son yapılan taktik antrenman öncesi oyuncularını uyardı. İstanbulspor’un son haftalardaki formuna dikkat çeken tecrübeli çalıştırıcı, “Üst üste üç maçı kazandılar ve düşmemek için canla başla oynuyorlar. Böyle rakipler daha tehlikeli” uyarısında bulundu. 

TALHA ZOR GİBİ

Oyuncularından her zamankinden çok daha dikkatli olmalarını isteyen Şenol Hoca, “Taraftarımıza özellikle iç sahada puan kaybı göstermemeliyiz” dedi. Öte yandan Beşiktaş’ta sakatlık raporu şöyle: Tayyip Talha’nın sakatlığı geçti ancak riske edilmek istenmiyor. Onur Bulut da hastalığını atlattı ama güç olarak geride, maç saatinde son karar verilecek. Ghezzal kadroda olacak ama ikinci yarıda oyuna girmesi planlanıyor.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...