Türkiye Gazetesi E-Gazete Gazete Aboneliği
Türkiye Gazetesi
Arama
SON DAKİKA YAZARLAR BİZİM SAYFA GÜNDEM POLİTİKA EKONOMİ DÜNYA SPOR YAŞAM RESMİ İLANLAR HABER JET İzle
Türkiye Gazetesi
Türkiye Gazetesi
E-Gazete Abonelik
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • T-Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Foto Haber
  • Video Galeri
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok NSosyal
© 2025 İhlas Gazetecilik A.Ş.
Tüm Hakları Saklıdır.
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Bildirin
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Jermaine Jones'ten Fenerbahçe'ye gönderme!
Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!
Spor

Jermaine Jones'ten Fenerbahçe'ye gönderme!

Son Güncelleme: 21 Mart, 2014 - 15:16
Whatsapp İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn NSosyal NSosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Jermaine Jones'ten Fenerbahçe'ye gönderme!
Fotoğraf Başlığı Jermaine Jones'ten Fenerbahçe'ye gönderme!

Beşiktaş'ın ABD'li futbolcusu Jones: 'Galatasaray maçlarında yaptığımız hataları tekrarlamaz, Fenerbahçe'yi yenersek, kaderimizi değiştirebiliriz'

Kaydet
a- | +A
Beşiktaş'ın ABD'li orta saha oyuncusu Jermaine Jones, kritik maçlarda kaybettikleri önemli puanlara rağmen şampiyonluk şanslarının sürdüğünü söyledi. AA muhabirinin sorularını yanıtlayan ve "Şampiyonluk yolu bizim için hala açık" diyen yıldız futbolcu, "Genel anlamda baktığımızda çok daha iyi sonuçlar alabileceğimizin farkındayız. Bazı maçlarda yaşadığımız puan kayıpları açıkçası bizim için de büyük sürpriz oldu. En azından Çaykur Rizespor ve Medical Park Antalyspor maçlarını kazanabilseydik, en yakın rakibimiz Galatasaray'ın 2 puan önüne geçebilecektik" dedi. Takım olarak geçmişe bakıp üzülme lükslerinin olmadığını vurgulayan tecrübeli futbolcu, "Kulübümüzün büyüklüğü, hep daha ileriye bakmayı gerektiriyor. Şampiyonluk yolu bizim için hala açık" ifadesini kullandı.




- "Fenerbahçe'yi mutlak suretle mağlup etmemiz gerekiyor"
Lider Fenerbahçe ile ilerleyen haftalarda çok önemli bir maça çıkacaklarını hatırlatan ve ezeli rakiplerini mağlup etmek zorunda olduklarını kaydeden Jones, sözlerine şöyle devam etti: "Her takımın her takımı yenebileceği, yenemese de çelme takabileceği çok zor bir lig oynuyoruz. Büyük takımsınız diye maça çıkmadan kimse size bedava 3 puan vermiyor. Terlemeli, savaşmalı ve kazanmak için mücadele etmeliyiz. Rakibinizin sıralamada kaçıncı olduğu da hiç önemli değil. Aksine bence son sıralardaki takımlar, zirveye oynayan takımlardan daha dişli. Bu şartlarda puan kaybı yaşamak hele ki son haftalara yaklaştıkça son derece normal. Saha içinde her şeyi yapıp kazanamadığımız birçok maç oldu fakat şampiyon olacaksak da galip gelmeyi alışkanlık haline getirmemiz lazım. Kendi rakiplerimizle oynadığımız karşılaşmalar, ayrı bir önem taşıyor. Örneğin Fenerbahçe'yi mutlak suretle mağlup etmemiz gerekiyor. Galatasaray maçlarında yaptığımız hataları tekrarlamaz Fenerbahçe'yi yenersek, kaderimizi değiştirebiliriz. Tabi derbiye kadar kayıpsız ilerlemenin gerekliliğini de unutmamalıyız."


- "Şampiyonlar Ligi'nde yer alabilmek de şampiyon olmak kadar başarı"
Camia olarak çok zor bir süreçten geçtiklerini bildiğini ifade eden Jones, özellikle maddi kalkınma yılı olarak gösterilen bu sezonda, yönetim kurulu ve takımın çok başarılı bir iş çıkardığını dile getirdi. Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulunun ne kadar özveriyle çalıştığını bildiğini kaydeden siyah-beyazlı futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kulüpte çok yeni olmama rağmen bunu rahatlıkla görüyorum ve anlıyorum. Bundesliga'da, çok iyi statlarda maça çıkmış bir futbolcu olarak, stat konusunun önemini ve avantajlarını çok iyi biliyorum. Biz bu sezon başka bir evde misafiriz. Kulüp stat gelirlerinden, takım ise alıştığı o muhteşem taraftar desteğinden çok uzak. Tüm bunlara rağmen sayın başkanımızı ve arkadaşlarını, mücadeleleri ve azimleri için gönülden tebrik ediyorum. Bütün gedikleri kapatmak, aksaklıkları gidermek için yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Çok para harcanan ama çok az gelir olan bir ortamda ve stat inşaatı henüz sürerken, Beşiktaş şampiyon olamasa da bence başarılı demektir. Şampiyonlar Ligi'nde yer alabilmek de bizim için en az şampiyon olmak kadar büyük başarı sayılır." Beşiktaş Kulübü'nün gelecekle alakalı fikir ve planları olmasının kendisini fazlasıyla cezbettiğini vurgulayan Jones, "Samimiyetimle söylüyorum, bu kulüp gerçekten olağanüstü bir kulüp. Beşiktaş forması giyiyor olmaktan son derece mutluyum. En büyük telaşım, daha fazla katkı yapmakla ilgili. Taraftarımız bana daha çok güvensin istiyorum. Bilsinler ki ben takımım ve taraftarlarım için sonuna kadar giderim" diye konuştu.


- "Vodafone Arena'da oynayacak takımın bir parçası olmayı umuyorum"
Beşiktaş yönetiminin bonservisini almasını çok istediğini duyuran ABD'li milli oyuncu, şöyle konuştu: "Başkanımız ve yönetimimizin benimle ilgili satın alma opsiyonunu kullanmasını gerçekten çok istiyorum. Türkiye'de, İstanbul'da ve Beşiktaş'ta kalmaktan başka bir düşüncem yok. Gerçek şu ki konuyla ilgili çok fazla düşünüp, kendimi endişelendirmek de istemiyorum. Üzerime düşen tek şey çalışmak, formamın hakkını vermek ve beklemek. Vodafone Arena'da oynayacak kadroda yer almak çok güzel olur." Stadın resimlerini gördüklerini ama inşaat sahasında gerçek halini görmenin kendilerini çok heyecanlandırdığını ve hayrete düşürdüğünü anlatan Jermaine Jones, "Beşiktaş'ın muhteşem taraftarı, kim bilir Vodafone Arena'da nasıl bir atmosfer oluşturacak. Böyle bir stadı Avrupa'da en çok hak eden taraftar topluluğu Beşiktaş'ta. Atmosfer ve coşkuyu hayal etmek bile şimdiden beni çok heyecanlandırıyor. Muhteşem bir stat olacak ve ben de Vodafone Arena'da futbol oynayacak takımın bir parçası olmayı umuyorum" ifadelerini kullandı.


- "Yemekleriniz çok tehlikeli"
İstanbul'un yaşanacak en keyifli şehirlerden biri olduğunu ama Türk mutfağının lezzetli yemekleri nedeniyle oldukça zorlandığını ifade eden Jones, sözlerini şöyle sürdürdü: "İstanbul'a ne söylenir, bilemiyorum. Gerçekten keyifle yaşanacak, çok canlı ve renkli bir şehir. Eşim ve çocuklarım da burayı çok sevdi. Okul sebebiyle yanıma iki kere gelebilme fırsatı buldular ve harika zaman geçirdiler. Yalnız yemekleriniz çok tehlikeli. Türk yemekleri o kadar lezzetli ve nefis ki insan masada frene basmak zorunda kalıyor. Hocam Bilic duymasın, biraz göbek bile yaptım galiba, onun için ekstra çalışıyorum. Şaka bir yana, dünyanın en özel tatları Tük mutfağında, halimden son derece memnunum."


- Hakem hataları konusu
Son olarak, Beşiktaş'ın tartışmalı hakem kararlarıyla yaşadığı iddia edilen puan kayıplarına da değinen siyah-beyazlı futbolcu, sözlerini şöyle tamamladı: "Hakemler ile alakalı konuşmak centilmence bir tavır değil. Beşiktaş'ı incitmek için kasıtlı olarak hata yaptıklarını düşünmüyorum. Beşiktaş büyüklüğünde bir kulübe kimse zarar veremez. Hakem hatalarını konuşmak benim ya da biz futbolcuların işi değil. Başkanımız ve yönetim kurulumuz Beşiktaş'ın hakkını en iyi şekilde savunur."
Yazar : TÜRKİYE GAZETESİ
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn NSosyal NSosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi | 21 Mart, 2014 - 15:16
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
X ikonu Facebook ikonu LinkedIn ikonu NSosyal Google Haberler ikonu
YORUMLAR
Yorum   0 yorum
ÇOK OKUNANLAR
  • 1
    1 depo 900 TL ucuzladı! Akaryakıtta bayram havası
    1 depo 900 TL ucuzladı! Akaryakıtta bayram havası
    Kaydet
  • 2
    Çocuğun sınavı annenin sahnesi! LGS anneliği sosyal medyada gündem oldu
    Çocuğun sınavı annenin sahnesi!
    Kaydet
  • 3
    BDDK izin verdi! Ünlü market de ortak... 10 milyar sermayeyle yeni banka kuruluyor
    BDDK izin verdi! 10 milyar sermayeyle yeni bir ban...
    Kaydet
  • 4
    Beşiktaş'ta 3 yabancı, Slovakya kampında olmayacak: Kendinize takım bulun!
    Beşiktaş'tan 3 yabancıya: Kendinize takım bulun!
    Kaydet
  • 5
    Bruno Fernandes'ten Galatasaray'a yeşil ışık
    Bruno Fernandes'ten G.Saray'a yeşil ışık
    Kaydet
YAZARLAR
  • Cem Küçük
    Cem Küçük Kimsenin Erdoğan sonrasına hazırlandığı yok
    Kaydet
  • Atilla Yayla
    Atilla Yayla Tavuk firmaları, “denetim kayyımı” ve piyasa ekonomisi
    Kaydet
  • İsa Karakaş
    İsa Karakaş "Kendi düşen ağlamaz": İnternete numara bırakırken bir kez daha düşünün!
    Kaydet
  • Ferhat  Ünlü
    Ferhat Ünlü Futbol-savaş denkleminde barış
    Kaydet
  • Meryem Aybike Sinan
    Meryem Aybike Sinan Türk dünyası şahlanıyor…
    Kaydet
Bize Haber Verin

Editör masasıyla bilgi ve materyal paylaşmak için tıklayın

GÖZDEN KAÇMASIN
  • Kısa sürede gündem oldu! Dünya Kupası'na damga vuran Türk'ün kim olduğu ortaya çıktı
    Kısa sürede gündem oldu! Dünya Kupası'na damga vuran Türk'ün kim olduğu ortaya çıktı
    Kaydet
  • Konya'da sanayi sitesinde meydan muharebesi: Tekme tokat kavga kamerada
    Konya'da sanayi sitesinde meydan muharebesi: Tekme tokat kavga kamerada
    Kaydet
  • Fenerbahçe'de ilk imza yakın! Anlaşma tamam
    Fenerbahçe'de ilk imza yakın! Anlaşma tamam
    Kaydet
  • Yağışlar rekor kırdı ama göl bir damla bile su tutmadı!
    Yağışlar rekor kırdı ama göl bir damla bile su tutmadı!
    Kaydet
  • Konut ve taşıtta yeni indirim…
    Konut ve taşıtta yeni indirim…
    Kaydet
ÖNE ÇIKANLAR
Trabzonspor'da transfer planı değişti: Yeni alındı ama satış listesinde
Trabzon'da planlar değişti: Yeni alındı ama satış listesinde
Kaydet
Denizli'de uyuşturucu operasyonu! Baro Başkanı ve avukatlar gözaltında
Denizli'de uyuşturucu operasyonu! Baro Başkanı ve avukatlar gözaltında
Kaydet
Survivor'da büyük finale doğru... Survivor'da finale kim kaldı, kim elendi, Nefise mi Nagihan mı?
Survivor'da finale kim kaldı, kim elendi, Nefise mi Nagihan mı?
Kaydet
SONRAKİ HABER
Türkiye Gazetesi
Google Haberler E-GAZETE ABONE OL GİRİŞ
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • T-Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Foto Haber
  • Video Galeri
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok NSosyal
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Let me Know
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
© 2025 İhlas Medya Grubu. Tüm Hakları Saklıdır
Son Dakika Site Haritası RSS KVKK Aydınlatma Metni Gizlilik Politikası Çerez Politikası