Jesse Sekidika ve Berke Özer Ümraniyespor'da! Eyüpspor, Süper Lig takımına oyuncu kiralıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Jesse Sekidika ve Berke Özer Ümraniyespor'da! Eyüpspor, Süper Lig takımına oyuncu kiralıyor

SPOR Haberleri

Kaleci Serkan Kırıntılı ile Yonathan Del Valle'yi kadro dışı bırakan Ümraniyespor bu iki ismin yerini çabuk doldurdu. İstanbul ekibinde kaleye Berke Özer transfer edilirken, hücum hattına da Jesse Sekidika takviyesi geldi. İki ismin de bonservis Eyüpspor'da bulunuyor.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, bonservisi Portimonense’de bulunan Berke Özer’i 2.5 yıllığına transfer ettiğini açıkladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Berke Özer'e 'hoş geldin' diyor, eflatun sarılı formayla başarılar diliyoruz” denildi.

Eyüpspor'un resmi açıklamasının ardından Ümraniyespor da Berke'yi sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu.

SEKİDİKA'NIN YENİ DURAĞI

Ümraniyespor, Spor Toto 1. Lig takımı Eyüpspor'dan Jesse Sekidika'yı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Eyüpspor takımından 26 yaşındaki kanat oyuncusu Jesse Sekidika'i sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı. Sekidika'ya 'hoş geldin' diyor, nice başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Türkiye'de Eskişehirspor, Konyaspor ve Galatasaray formaları giyen Nijeryalı futbolcu, sezonun ilk yarısında Eyüpspor'da 9 lig, 2 Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giydi. Sekidika, ligde 2, kupada 1 gol kaydetti.

https://twitter.com/Umraniyespor/status/1615330762747777024

https://twitter.com/Umraniyespor/status/1615342605952245762

Jesse Sekidika ve Berke Özer Ümraniyespor'da! Eyüpspor, Süper Lig takımına oyuncu kiralıyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...