Jorge Jesus'u ilk kez böyle gördük! Gaziantep'te stres fırtınası

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Jorge Jesus'u ilk kez böyle gördük! Gaziantep'te stres fırtınası

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 2-1 kazandıkları Gaziantep FK deplasmanında öldü öldü dirildi. 1-0 öne geçtiği maçta skorun 1-1'e gelmesine engel olamayan Sarı-Lacivertliler kalesinde büyük tehlikeler atlattı. Rakibin 10 kişi kalması ve Enner Valencia'nın uzatmada gelen golü Fenerbahçe'yi galibiyete taşıdı ama Portekizli çalıştırıcının kenardaki stresli hali akıllarda kaldı. Fenerbahçe bu maçta puan kaybetseydi zirveyle fark 7 puana kadar çıkacaktı.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Gaziantep Futbol Kulübünü deplasmanda 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik adam, şunları söyledi:

ROSSİ'DEN ÇOK MEMNUN

“Bugün maçı kazanmak önemliydi. Bir önceki maçtaki negatif sonucu bu maçta pozitife çevirdik. Gaziantep iyi takım, uluslararası oyuncuları var. Markovic çok iyi oyuncu, onu iyi tanıyorum. Çok kaliteli bir oyuncudur. Takımımın performansından memnunum, özellikle kırmızı karttan sonra rahat oynadık.

Oyunu rakip yarı alana yığdık. Rossi oyuna girdikten sonra çok katkı verdi. Valencia çok iyi oynadı. Bugün gol attı. Gol atmak için pozisyona girmesi gerekmiyor, o bunu iyi yapıyor. Arda oyuna girdikten sonra rakip eksik kaldı, daha rahat oynadı. Takımın daha iyi olması için mücadele etti. Pas opsiyonlarından yararlanmak istedik. Ama özellikle Rossi’den çok memnun kaldım."

Jorge Jesus'u ilk kez böyle gördük! Gaziantep'te stres fırtınası

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldızı Gaziantep'te 83. dakikada oyuna girmişti.

ARDA GÜLER'İ SORDULAR

Bir gazetecinin, Arda Güler'in maçtaki performansına ilişkin sorusuna ise Jesus, şu cevabı verdi:

"Arda girdikten sonra, 1 kişi fazla oynamamızın da etkisiyle iyi bir performans sergiledi. Onun pas kalitesine ihtiyaç duyduk ve faydalanmak istedik. Normalde oynamadığı bir pozisyonda oynattım. Pas kalitesi bizim için önemliydi ve bugün oyuna girdikten sonra takımın daha iyi olmasına çok yardım etti.

Oyuna giren futbolculardan en etkilisi Rossi'ydi. Arda da yavaş yavaş fiziksel durumunu daha iyiye getiriyor. Çünkü milli arada sakatlık geçirmişti. O sakatlıktan sonra kondisyonunu yavaş yavaş istenilen seviyeye çekiyor. Perşembe günü daha fazla süre alacağını umuyorum. Bize çok yardımcı olacak." yanıtını verdi.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1614690978429865984

SAMET AKAYDIN İLK MAÇTA KALİTESİNİ GÖSTERDİ

"Samet (Akaydın) ilk maçını oynadı ve harika bir performans sergiledi. Kendi klasını ve kalitesini gösterdi. Altay (Bayındır), takımının galibiyetine çok yardımcı oldu. Sonradan oyuna giren futbolcuların performansıyla maçı kazanmayı bildik. Valencia, bu maçın en önemli oyuncularından. Çünkü en iyi yaptığı şeyi yaptı ve gol attı. Gol atmak için çok pozisyona girmesine gerek yok. Bu da onun farkı."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...