Joshua King: Fenerbahçe'ye gelir gelmez Galatasaray maçı için fikstüre bakmıştım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Joshua King: Fenerbahçe'ye gelir gelmez Galatasaray maçı için fikstüre bakmıştım

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’nin Norveçli forveti Joshua King, Galatasaray’a gol atıp asker selamı vereceğini söyledi. 30 yaşındaki futbolcu, "En yakın arkadaşım buraya gelmeden önce bahsetmişti; Galatasaray maçına hazır ol demişti. Gelir gelmez fikstüre bakmıştım. Bu maç için sabırsızlanıyorum. Taraftarlarımız deplasmanda da iç sahada da hep arkamızda oldu. Pazar günü de son düdüğe kadar arkamızda olacaklar" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında sahasında ezeli rakibi Galatasaray'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe'de Norveçli forvet Joshua King antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

Ligde 6 maçta 3 gol, 1 asistle oynayan 30 yaşındaki futbolcu derbi için şunları söyledi:

"EN YAKIN ARKADAŞIM GALATASARAY'A HAZIR OL DEMİŞTİ"

"Trabzonspor maçında kaybettikten sonra iki lig maçından galibiyetle ayrıldık. Üç gün içinde bulunduğumuz durumdan çıkmak önemliydi. En yakın arkadaşım buraya gelmeden önce bahsetmişti; Galatasaray maçına hazır ol demişti. Gelir gelmez fikstüre bakmıştım. Bu maç için sabırsızlanıyorum. Taraftarlarımız deplasmanda da iç sahada da hep arkamızda oldu. Pazar günü de son düdüğe kadar arkamızda olacaklar. Ben ve takım arkadaşlarım bu maç için sabırsızlanıyoruz."

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1611037036819152897

"GALATASARAY'A GOL ATMANIN ÖNEMİNİ BİLİYORUM"

"Bunu buraya gelmeden önce duymuştum. Türk arkadaşlarım bahsetmişti. Eğer Galatasaray karşısında gol atarsam taraftarlar seni daha çok sever diye. Şu anda bunu düşünmüyorum. Her maç takımıma yardım etmek istiyorum. Galatasaray maçı sadece bir maç, üç puan sadece. Büyük resimde bizim amacımız lig şampiyonu olmak. Her maç yardım etmeye çalışıyorum. Günün sonunda amacımız ligi kazanmak. Hızım ve yeteneklerimle takıma bu anlamda yardım etmeye çalışıyorum. Galatasaray'a gol atmak tabii ki özel olur ama öncelikli amacımız maçı kazanmak."

Joshua King: Fenerbahçe'ye gelir gelmez Galatasaray maçı için fikstüre bakmıştım 

GOL ATARSA ASKER SELAMI VERECEK

King, müsabakalarda kaydettiği gollerden sonra verdiği asker selamı ile ilgili yöneltilen soruya, "Aslında o an içimden gelen bir şeydi. Daha önce yapmamıştım. Taraftarlarımızın gösterdiği ilgiyi daha öne bir yerde görmemiştim. Onlara geri ödemek istedim. O an kendiliğinden çıktı. Her şeyini bütün gücünü ortaya koyan bir asker gibi hissettim. Galatasaray'a karşı da gol atarsam muhtemelen bu sevinci yaparım, henüz planlamadım" diye cevap verdi.

OKAN BURUK'A CEVAP

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un Fenerbahçe’den daha az dinlenecekleri yönünde yaptığı açıklamayla ilgili konuşan 30 yaşındaki futbolcu, şu ifadelere yer verdi:

"Bunun avantaj olduğunu düşünmüyorum. Eğer bir takım 2-3 gün fazladan dinlenirse avantaj olabiliyor. Onların da dinlenmek için yeterli süreleri var. Biz deplasmanda oynadık. Seyahat ettik. Bizim için stresliydi. İzin günümüz de olmadı. Çalışmaya devam ettik. Hem onların hem bizlerin yeterli dinlenme süresi olduğuna inanıyorum. Onlar da biz de hazırız. O gün geldiğinde kimin daha iyi olduğunu göreceğiz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...