Liverpool ve City puanları paylaştı! Premier Lig'de liderlik koltuğu el değiştirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Liverpool ve City puanları paylaştı! Premier Lig'de liderlik koltuğu el değiştirdi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Premier Lig'in 28.haftasında Liverpool ve Manchester City karşı karşıya geldi. Mücadele iki takımın karşılıklı golleriyle 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. Bu sonucun ardından Premier Lig'de liderlik koltuğuna Arsenal oturdu.

Premier Lig'in 28.haftasında zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Liverpool, Manchester City'yi konuk etti. Anfield'da oynanan karşılaşma iki takımın karşılıklı golleriyle 1-1 berabere bitti.

Bu sonuçla Liverpool puanını 64'e çıkardı ve 2. sırada yer aldı. Manchester City ise puanını 63 yaptı ve 3. sıraya yerleşti.

PUANLAR PAYLAŞILDI

Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City, 23. dakikada John Stones'un golüyle mücadelede 1-0 öne geçmeyi başardı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Liverpool ve City puanları paylaştı! Premier Lig'de liderlik koltuğu el değiştirdi - 1. Resim

Liverpool, 50. dakikada Arjantinli yıldızı Mac Allister'ın ayağından bulduğu penaltı golüyle skorda 1-1 eşitliği yakaladı.

Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve taraflar puanları paylaştı.

Liverpool ve City puanları paylaştı! Premier Lig'de liderlik koltuğu el değiştirdi - 2. Resim

LİDER DEĞİŞTİ

Liverpool ve Manchester City'nin 1-1 berabere kalmasının ardından Premier Lig'de zirveye Arsenal yerleşti. Dün oynanan maçta Brentford'u 2-1 mağlup eden Arsenal, 64 puan Premier Lig'in yeni lideri oldu.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...