Lyon, Tottenham, Marsilya, Sivassspor! Yiğido, Kamerunlu sağ açık Clinton N’Jie transferinde sona yaklaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
Lyon, Tottenham, Marsilya, Sivassspor! Yiğido, Kamerunlu sağ açık Clinton N’Jie transferinde sona yaklaştı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr / İHA

Sivasspor, Dinamo Moskova’dan ayrılan 28 yaşındaki Kamerunlu sağ kanat Clinton N’Jie ile temasa geçti. İlk görüşmenin olumlu geçtiği, imzaların kısa sürede atılacağı öğrenildi.

Sivasspor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yiğidolar, Dinamo Moskova’dan ayrılan 28 yaşındaki Kamerunlu sağ kanat Clinton N’Jie’i renklerine bağlamak istiyor.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın istediği oyuncular arasında yer alan N’Jie ile ilk görüşme gerçekleştirildi. Kırmızı-beyazlılar, tecrübeli oyuncuyu lig başlamadan kadrosuna katmanın peşinde.

N’jie; Lyon, Tottenham, Marseille, ve Dinamo Moscow gibi takımlarda oynadı. Kariyerinde 213 maça çıkan Clinton, 30 defa da gol attı. Kamerun A Milli Takımı'nda ise 29 karşılaşmada ter döken başarılı oyuncu, 10 kez fileleri sarstı.

SİVASSPOR AVRUPA AŞKINA

Bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde direkt gruplarda yer alacak olan Sivasspor, 3 sezon üst üste Avrupa'da mücadele etmiş olacak.

Polonyalı golcü Karol Angielski'ye 1 milyon euro bonservis ödeyen Kırmızı-Beyazlılar bu yaz 3 transfer yaptı. Eski Sivassporlu Robin Yalçın geri dönerken, Göztepe'den sağ bek Murat Paluli de Konyaspor'a giden Ahmet Oğuz'un yerini doldurdu.

Galatasaray'ın Rumen yıldızı Morutan'dan da cevap bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...