Manchester City ve Chelsea küme düşebilir! Dünya devleri tehlike altında

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Manchester City ve Chelsea küme düşebilir! Dünya devleri tehlike altında

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Premier Lig ekipleri Manchester City ve Chelsea'nin daha önceki dönemlerde yaptığı yüksek harcamalı transferler inceleme altına alındı. İki takımın da küme düşme ihtimalinin olduğu iddia edildi.

İngiltere Premier Lig ekibi Everton'a verilen 10 puan silme cezasının ardından gözler diğer kulüplere çevrildi.

Finansal Fair-Play kuralarını ihlal eden takımların büyük tehlike altında olduğu belirtildi.

İngiliz basınında çıkan iddialara göre transfer döneminde bol keseli harcamalar yapan Manchester City ve Chelsea'nin sorunlar yaşayabileceği ve küme düşebileceği öğrenildi.

Manchester City ve Chelsea küme düşebilir! Dünya devleri tehlike altında

CHELSEA VE MANCHESTER CITY KÜME DÜŞEBİLİR

Geçen sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu Manchester City'nin 115 ayrı mali suçtan, Chelsea'nin de Roman Abramovich döneminde kayıt dışı ödemeler yaptığı gerekçesiyle büyük problemler yaşayabileceği öne sürüldü.

Manchester City'nin eski mali danışmanı Stefan Borson, suçlamaların kanıtlanması halinde küme düşme cezasının gündeme gelebileceğini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Everton'a verilen 10 puan silme cezası FFP ihlali için çok ağır. Manchester City ve Chelsea'ye yapılan suçlamalar kabul edilirse küme düşme yaptırımı potansiyeli yüksek."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...