Mauro Icardi Newell's Old Boys iddiası! Galatasaray'ın yıldız golcüsü ülkesine mi dönüyor?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mauro Icardi Newell's Old Boys iddiası! Galatasaray'ın yıldız golcüsü ülkesine mi dönüyor?

SPOR Haberleri

Galatasaray'la her konuda anlaşan ve resmi imza için geçtiğimiz hafta pazartesi günü İstanbul'a gelmesi beklenen Mauro Icardi'den 1 haftadır haber yok! Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın ciddi sağlık sorunu nedeniyle çift ABD'de bulunuyor. Bur süreçte Arjantin basını Icardi'nin ülkesine döneceğini iddia etti. Wanda Nara yaşamını başkent Buenos Aires'te sürdürüyordu.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, sarı kırmızıların yıldız santraforu Mauro Icardi ile ilgili belirsizliğe ilişkin yaptığı açıklamada "Icardi'nin eşiyle ilgili sağlık konusu var, onun birkaç tane daha testi var. Onun akabinde gelecekler" demişti. Ancak bugün Arjantin'den dikkat çekici bir transfer iddiası geldi.

GALATASARAY'LA ANLAŞMIŞTI

Arjantin futbolunun köklü kulüplerinden Newell's Old Boys, Icardi'yle ilgileniyor. Tangocular'ın Ağustos ayı içinde Icardi'yi renklerine bağlayacağı iddia edildi. Haberde, yıldız santrforun Galatasaray'la anlaştığı ama bu anlaşmanın geçtiğimiz hafta suya düştüğü belirtildi.

Bonservisi PSG'de bulunan Mauro Icardi'nin Fransız deviyle 1 sezon daha sözleşmesi bulunuyor.

https://twitter.com/topskillsportuk/status/1683175828287365125

Mauro Icardi Newell's Old Boys iddiası! Galatasaray'ın yıldız golcüsü ülkesine mi dönüyor?

Galatasaray'ın transferi için gün saydığı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın lösemi olduğu öne sürülmüştü. Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Icardi'nin transferi konusunda ilk olarak eşi Wanda Nara'nın sağlığına kavuşmasının önemli olduğunu dile getirmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...