Merih Demiral 3 yıllık imzaladı! Türk yıldız için 50 milyon euro ödenecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Merih Demiral 3 yıllık imzaladı! Türk yıldız için 50 milyon euro ödenecek

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'da oynayan Merih Demiral'in Suudi Arabistan'a transferi tamamlanmak üzere. Milli oyuncu kısa süre içinde resmi imzayı atmak üzere Al Ahli kulüp binasına gidecek.

Merih Demiral, Suudi Arabistan temsilcisi Al Ahli ile anlaştı. İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Türk stoper, Suudi ekibiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

MERİH DEMİRAL'E YILLIK 10 MİLYON EURO

Merih'in Al Ahli'den senelik 10 milyon Euro ücret alacağı, Atalantan'nın ise 20 milyon Euro bonservis bedeli kazanacağı belirtildi. 25 yaşındaki futbolcunun eski takımı Juventus'un da sözleşme şartları gereği bu transferden yüzde 10 pay alacağı ifade edildi.

Ah Ahli'nin 3 senelik paket için toplam 50 milyon euro ödeyeceği belirtildi.

Bu sezon yaptığı transferlerle dikkat çeken Al Ahli; Riyad Mahrez, Roberto Firmino, Edouard Mendy ve Franck Kessie gibi yıldız isimleri kadrosuna katmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...