Erden Timur'dan taraftara müjde: Ziyech'te problem yok

- Güncelleme:
Erden Timur'dan taraftara müjde: Ziyech'te problem yok

SPOR Haberleri

Faslı yıldız için önce, ‘sağlık testlerinden geçemedi’ iddiası geldi. G.Saray Başkanvekili Timur, futbolcunun testlerinin bitmek üzere olduğunu söylerken, “Sıkıntı çıkmadı” dedi

Galatasaray’da dün hareketli saatler yaşandı. Taraftar günün ilk saatlerinde tedirgin, sonunda ise mutlu oldu. Transferi için uğraş verilen Hakim Ziyech’in kronik sakatlığı olduğu ve yapılan testlerin olumsuz sonuçlandığı haberleri yayıldı. Haberleri duyuran da Hollanda basınıydı. Başkan Dursun Özbek katıldığı sponsorluk toplantısında bu yöndeki soruyu yalanlamadı ve, “Erden Timur görüşmeye gitti, kendisinden gelecek haber bekleniyor” demekle yetindi.

BİR DE 8 NUMARA

Akşam saatlerinde İstanbul’a dönen sarı kırmızılı başkanvekili camianın beklediği müjdeyi açıkladı. Haberlerin doğru olmadığını söyleyen Timur, “Hakim Ziyech’in sağlık testleri bitmek üzere. Çok detaylı incelettik biz. Şu ana kadar bir sıkıntı çıkmadı” sözleriyle transferi doğruladı. G.Saray’ın gerekli evrakları hazırladığı öğrenildi. Öte yandan Timur’un takımın orta sahasına (8 numaraya) bir yıldızın daha peşinde olduğu öğrenildi. 

SIXT İLE YENİ ANLAŞMA

G.Saray, 2019-2020 sezonunda bu yana ana sponsorlarından olan SIXT ile 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Forma göğüs sponsorluğunu içeren anlaşma gereği kulüp, ilk sezon için KDV hariç 195 milyon lira kazanacak. İmza törenine başkan Dursun Özbek’le beraber futbolcular Fernando Muslera ve Mauro İcardi de katıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...