Mesut Özil ile yollar ayrıldı! Fenerbahçe'de sıcak gelişme

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Mesut Özil ile yollar ayrıldı! Fenerbahçe'de sıcak gelişme

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe'ye "Yüzyılın transferi" olarak geçen sezon devre arasında transfer olan Mesut Özil'le karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. 33 yaşındaki yıldız futbolcunun 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyordu.

Fenerbahçe "Yüzyılın transferi Mesut Özil"den yarım sezon faydalanabildi... 33 yaşındaki futbolcunun kısa süre önce kulüp binasında Ali Koç'la yaptığı görüşmede takımda kalmak ve şampiyonluk yaşamak istediğini iletmişti. Koç ise kabul etmeyip "sözleşmeni fesh edelim" teklifi sunmuştu.

Yıldız ismin bu teklifi kabul etmeyeceği düşünülürken son dakika haberi gündeme düştü. Fenerbahçe'de Mesut Özil dönemi resmen sona erdi. Mesut Özil eğer bu teklif ikabul etmeseydi lisans çıkartılmayacaktı!

İSTANBUL'DA YAŞAMAYA DEVAM EDECEK

Süper Lig'de 31 maça çıkan ve 7 gol 3 asistlik skor katkısı sağlayan Mesut Özil, geçen sezon teknik direktör İsmail Kartal'la soyunma odasında kavga edince kadro dışı bırakılmıştı.

Önce yönetimim sonrada taraftarın desteğini yitiren Mesut Özil'e yıllık 3.5 milyon euro ödenecekti. Bu parayı almak için sözleşmesinin sonuna kadar takımda kalmak isteyen tecrübeli futbolcu, Ali Koç'un kararlılığı sayesinde teslim bayrağını çekti. Mesut'un sözleşme feshi konusunda bazı Fenerbahçeli dostlarının da telkinlerini dikkate aldığı öğrenildi.

BAŞAKŞEHİR İÇİN FIRSAT TRANSFERİ

Ticari işleri nedeniyle Ali Koç tarafından basın önünde eleştirilen Mesut Özil'in hayatına bir süre daha İstanbul'da devam edeceği öğrenildi. Teknik direktör Emre Belözoğlu yönetimindeki Medipol Başakşehir'in Mesut için devreye girdiği ortaya atılan bir diğer iddia...

Alman basını ise Mesut Özil'in parladığı kulüp olan Werder Bremen'e geri döneceğini yazmıştı. Bremen bu sezon Bundesliga'ya geri döndü.ç

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...