Mohamed Salah milli maçtan sonra elini uzatan kadın görevlinin elini sıkmadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah, milli maçtan sonra düzenlenen seremoni öncesi elini uzatan kadın görevlinin elini sıkmadı. Eli havada kalan kadının mimikleri kameraya yansıdı, video sosyal medyada viral oldu. Noel gecesi eşi ve çocuklarıyla birlikte çamağaçlı fotoğraf paylaşan Salah'ın bu hareketi neden yaptığı bilinmiyor.

Mısır'ın 2022 Dünya Kupası favorilerinden Belçika'yı 2-1 mağlup ettiği hazırlık maçı Mohamed Salah'ın gölgesinde kaldı.

Mısır'ı galibiyete taşıyan goller tanıdık iki isimden geldi. Galatasaray'dan Nantes'a kiralanan Mostafa Mohamed'in füzesi ve Trabzonsporlu Trezeguet'nin golleri Mısır'ı galibyete taşıdı.

GÖRMEDİ Mİ BİLEREK Mİ SIKMADI?

Kuveyt'teki Jaber Al-Ahmad International Stadium'da oynanan maç sonrası ev sahibi ülke yetkililer Salah için plaket töreni organize etti. Plaketi almak için gelen Salah, iki erkeğin elini sıktıktan sonra kadın görevlinin elini havada bıraktı.

Taraftarların ve kameraların önünde eli havada kalan kadın mahcubiyetini gizleyemedi. Sosyal medyada yayılan video milyonlara ulaştı. (Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr)

Mohamed Salah milli maçtan sonra elini uzatan kadın görevlinin elini sıkmadı

Trabzonsporlu Trezeguet maçtan sonra Salah paylaşımı yaptı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...