ÖZET Fenerbahçe - Antalyaspor (3-2 Maç Sonucu) Gol düellosunda son sözü Szymanski söyledi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
ÖZET Fenerbahçe - Antalyaspor (3-2 Maç Sonucu) Gol düellosunda son sözü Szymanski söyledi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Son Dakika Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe evindeki Antalyaspor maçını kayıpsız geçerek Süper Lig'de sezona 4'te 4'le başladı ve 2009-10 sezonundan beri bir ilk yaşandı. Akdeniz ekibinde Adam Buksa attığı 2 golle adından söz ettirirken Fenerbahçe Edin Dzeko, İrfan Can Kahveci ve Sebastian Szymanski ile galibiyete koştu. Sarı-Lacivertliler teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde 10'da 10 yaptı.

Fenerbahçe Süper Lig'in 5. haftasında Antalyaspor'u 3-2 mağlup ederek sezona 4'te 4'le başladı.

FENERBAHÇE - ANTALYASPOR (3-2) ÖZET İZLE

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1703439930146292131

İSMAİL KARTAL 10 MAÇIN HEPSİNİ KAZANDI

Sarı-lacivertliler, rakibi karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleyi 3-2 kazanmasını bildi. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller, Edin Dzeko, İrfan Can Kahveci ve Sebastian Szymanski'den geldi.

Bu galibiyetle puanını 12'ye yükselten sarı-lacivertliler, liderliğini sürdürürken, aynı zamanda Süper Lig'de çıktığı 4 maçta da sahadan galibiyetle ayrıldı. Ligde 1 maçı eksik olan Kanarya, evinde Gaziantep FK'yı 2-1, iki zorlu deplasmanda da Samsunspor'u 2-0, MKE Ankaragücü'nü de 1-0 mağlup etmişti.

ÖZET Fenerbahçe - Antalyaspor (3-2 Maç Sonucu) Gol düellosunda son sözü Szymanski söyledi

Teknik Direktör İsmail Kartal UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 6, Süper Lig'de 4 olmak üzere bu sezon sarı-lacivertlilerin başında çıktığı 10 resmi müsabakadan galip ayrılmayı başardı.

ÖZET Fenerbahçe - Antalyaspor (3-2 Maç Sonucu) Gol düellosunda son sözü Szymanski söyledi

Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Edin Dzeko, gollerine bu maçta da devam etti. Bosna Hersekli forvet, 45+1. dakikada takımının ilk golünü atarken, 56. dakikada İrfan Can Kahveci’nin golünde de asiste imza attı.

37 yaşındaki futbolcu, Süper Lig’de çıktığı 4 lig maçında 4. golüne ulaştı. UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde de 2 golü bulunan Dzeko, Fenerbahçe formasıyla gol sayısını 6’ya yükseltti.

İRFAN CAN KAHVECİ ÇOK FORMDA

Sarı-lacivertlilerin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci ise  yeni sezonda gösterdiği gol katkısıyla dikkat çekiyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde attığı 4 golde takımının gruplara kalmasında önemli rol oynayan İrfan Can, Süper Lig’de de ilk golüne Antalyaspor karşısında ulaştı.

Müsabakada sakatlanan Cengiz Ünder’in yerine 5. dakikada oyuna dahil olan İrfan Can Kahveci, maçın 56. dakikasında kafayla topu filelere gönderdi. Milli futbolcu, 80. dakikada Szymanski’nin golünde de asist yapan isim oldu.

28 yaşındaki futbolcu, bu sezon 5 gol, 4 asist yaparak kariyerinin en iyi sezon başlangıçlarından birine imza attı.

ÖZET Fenerbahçe - Antalyaspor (3-2 Maç Sonucu) Gol düellosunda son sözü Szymanski söyledi

Mücadeleye 11’de başlayan kaptan, 90 dakika sahada kaldı.

ÖZET Fenerbahçe - Antalyaspor (3-2 Maç Sonucu) Gol düellosunda son sözü Szymanski söyledi

Sarı-lacivertlilerin yeni sezon öncesi takıma kattığı Szymanski, gol katkısıyla dikkat çekmeye devam ediyor. 

SZYMNASKİ'DEN ÜÇLÜK

Polonyalı orta saha, 80. dakikada takımının galibiyet golüne imza attı. Ligin 2. haftasında Samsunspor filelerini de havalandıran 24 yaşındaki oyuncu, ligdeki gol sayısını 3'e çıkardı.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde gösterdiği başarılı performansta önemli rol oynayan Szymanski, bu sezon toplam 5 gol, 4 asist üretti. Mücadeleye 11'de başlayan Szymanski, 89. dakikada yerini Alexander Djiku'ye bıraktı.

Stat: Ülker

Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Kerem Ersoy

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu, Zajc (Dk. 70 Crespo), Fred, Szymanski (Dk. 89 Djiku), Cengiz Ünder (Dk. 5 İrfan Can Kahveci), Tadic (Dk. 89 Kent), Dzeko

Bitexen Antalyaspor: Leite, Bünyamin Balcı (Dk. 85 Assombalonga), Veysel Sarı, Ömer Toprak, Güray Vural, Erdal Rakıp (Dk. 71 Safuri), Van De Streek, Saric, Erdoğan Yeşilyurt (Dk. 58 Jhezkel), Larsson, Buksa

Goller: Dk. 31 ve Dk. 64 Buksa (Bitexen Antalyaspor), Dk. 45+1 Dzeko, Dk. 56 İrfan Can Kahveci, Dk. 79 Szymanski (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 28 Becao, Dk. 72 Osayi-Samuel, Dk. 85 Crespo (Fenerbahçe), Dk. 29 Ömer Toprak, Dk. 45 Erdoğan Yeşilyurt, Dk. 56 Buksa, Dk. 89 Jhezkel (Bitexen Antalyaspor)

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...