ÖZET Ludogorets - Fenerbahçe (2-0 Maç Sonucu) Avrupa'da 9 maçlık galibiyet serisi Bulgaristan'da son buldu

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
ÖZET Ludogorets - Fenerbahçe (2-0 Maç Sonucu) Avrupa'da 9 maçlık galibiyet serisi Bulgaristan'da son buldu

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Son Dakika Fenerbahçe haberi... UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'na 3'te 3'le başlayan ve bu sezon Avrupa'da çıktığı 9 maçı da kazanan Fenerbahçe, Ludogorets'e deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Sakatlıklarla boğuşan Sarı-Lacivertliler stoperde 2006 doğumlu Yusuf Ayçiçek ve Oosterwolde'yle oynadı.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 4. maçında Ludogorets'e deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Kadıköy'deki maçı 3-1 kazanan Sarı-Lacivertliler, stoper kurgusundaki eksiklikleri nedeniyle bu maça 2006 doğumlu Yusuf Ayçiçek ve Oosterwolde'yle çıktı.

LUDOGORETS - FENERBAHÇE (2-0) ÖZET İZLE

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1722734248442917187

FENERBAHÇE GRUPTAN ÇIKMAYI GARANTİLEMİŞTİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu dördüncü haftasında deplasmanda Ludogorets'e 2-0 yenilen Fenerbahçe, Avrupa'daki yenilmezlik serisini de kaybetti.

Ligde 10 maçlık galibiyet serisini Trabzonspor mağlubiyetiyle kaybeden Fenerbahçe, Avrupa'daki 9 maçlık galibiyet serisinin ardından da Ludogorets'e 2-0 yenildi.

Fenerbahçe, bu mağlubiyete rağmen grubunda 9 puanla liderliğini sürdürdü. Grubun diğer karşılaşmasında Nordsjaelland ile Spartak Trnava 1-1 berabere kaldı. Nordsjaelland, puanını 7'ye yükseltirken, Spartak Trnava ilk puanını aldı.

STOPERDE 2006'LI YUSUF AYÇİÇEK OYNADI

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Yusuf Akçiçek, performansıyla beğeni topladı. Sarı-lacivertlilerin savunmadaki eksikliğinde kendisine forma şansı verilen 17 yaşındaki oyuncu, beklentileri karşılamayı bildi.

Yusuf, yaptığı müdahalelerle sarı-lacivertli taraftarlardan alkış aldı.

BU SEZON BİR İLK YAŞANDI

Fenerbahçe, bu sezon ilk kez bir karşılaşmayı gol atamadan tamamladı. İsmail Kartal yönetiminde bu sezon 20 resmi maça çıkan sarı-lacivertliler, her maçta gol atmayı başarırken, 21. karşılaşmada Ludogorets filelerini havalandıramadı.

Öte yandan Fenerbahçe, bu sezon Avrupa'da deplasmanlarda savunmada gösterdiği olumlu performansı son 2 maçta kaybetti ve ilk kez bir mücadelede soyunma odasına mağlup gitti.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın öğrencileri, Avrupa'da bu sezon daha önce çıktığı 9 müsabakanın 5'inde devre arasına beraberlik, 4'ünde ise galip girmişti.

ÖZET Ludogorets - Fenerbahçe (2-0 Maç Sonucu) Avrupa'da 9 maçlık galibiyet serisi Bulgaristan'da son buldu

Stat: Ludogorets Arena

Hakemler: Ondrej Berka, Ivo Nadvornik, Matej Vicek (Çekya)

Ludogorets: Sluga, Witry, Verdon, Russo, Nedyalkov, Naressi (Dk. 71 Delev), Piotrowski, Gonçalves, Tekpetey, Vidal (Dk. 79 Mounir), Duah (Dk. 72 Seco)

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Yusuf Akçiçek, Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Crespo (Dk. 76 Umut Nayir), Zajc (Dk. 63 Szymanski), Tadic (Dk. 76 Cengiz Ünder), Kent (Dk. 63 İrfan Can Kahveci), Batshuayi

Goller: Dk. 18 Piotrowski, Dk. 90+2 Seco (Ludogorets)

Sarı kartlar: Dk. 32 Nedyalkov, Dk. 39 Gonçalves, Dk. 60 Vidal, Dk. 71 Russo (Ludogorets), Dk. 38 Crespo, Dk. 45+1 Zajc, Dk. 49 Oosterwolde, Dk. 77 İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe)

GOLLER NASIL GELDİ?

Ludogorets 18. dakikada öne geçti. Savunmanın uzaklaştırmak istediği top Nedyalkov'da kaldı. Bu futbolcu ceza sahası dışı sağ çaprazındaki Piotrowski'ye pasını aktardı. Piotrowski, uzaktan sert bir şutla topu filelere gönderdi: 1-0.

90+2. dakikada ev sahibi takım 2. golünü buldu. Soldan hızlı gelişen atakta yerden yapılan sert ortada Oosterwolde'nin müdahale ettiği meşin yuvarlak altı pasın solunda Seco'nun önünde kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda top filelere gitti: 2-0.

ÖZET Ludogorets - Fenerbahçe (2-0 Maç Sonucu) Avrupa'da 9 maçlık galibiyet serisi Bulgaristan'da son buldu

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...