Patrick van Aanholt PSV'ye transfer oldu! Galatasaray'dan TFF'ye sözleşme bildirimi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Patrick van Aanholt PSV'ye transfer oldu! Galatasaray'dan TFF'ye sözleşme bildirimi

SPOR Haberleri

Galatasaray, Patrick van Aanholt'un sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi.

Galatasaray'da Hari Seferovic'ten sonra Patrick van Aanholt'la da yollar ayrıldı. Hollandalı futbolcu PSV’nin teklifini kabul ettmişti. Patrick van Aanholt  bu sabah İstanbul’dan ayrılarak Eindhoven’da sağlık kontrollerinden geçti.

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1620354400777551873  

YABANCI KURALI ETKİLİ OLDU

Süper Lig'deki 8+3 kuralı nedeniyle 3 yerli oyuncu oynatması gereken teknik direktör Okan Buruk sol bek Van Aanholt'u keserek Emre Taşdemir ve Kazımcan Karataş'a şans verdi. Özellikle Emre Taşdemir'in formu Sarı-Kırmızılılar'ı sevindirdi.

İki yerli sol bekin yükselen grafiği Galatasaray'ın Van Aanholt ile yolları ayırmak istemesine neden oldu. Yönetim, tecrübeli futbolcudan kendisine kulüp bulmasını istedi.

YAKLAŞIK 2.5 MİLYON MAAŞI VAR

2021 yazında Premier League ekibi Crystal Palace'tan ayrılan ve boşan çıkan Patrick van Aanholt, Fatih Terim'in isteğiyle sarı-kırmızılı ekibe imza atmıştı.

Geçen sezon 47 resmi maçta 3 gol ve 3 asistle oynayan Van Aanholt bu sezon Galatasaray formasını 9 maçta giydi ve 2 asist yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...