Polonyalı stoper Jakup Kiwior Arsenal'de! 25 milyon euroluk ara transfer...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Polonyalı stoper Jakup Kiwior Arsenal'de! 25 milyon euroluk ara transfer...

SPOR Haberleri

Premier League'de liderliğini sürdüren Arsenal, savunmasını Polonyalı stoper Jakup Kiwior ile güçlendirdi. 22 yaşındaki stoperle 4.5 yıllık sözleşme imzalandı. Arsenal bu transfer için Serie A ekibi Spezia'ya 25 milyon euro bonservis ödedi. Manchester City ise Arjantin kulübü Velez Sarsfield'ın orta saha oyuncusu Maximo Perrone'yi transfer etti.

Polonya Milli Takımı'nın 2022 Dünya Kupası'ndaki dikkat çeken isimlerinden Jakup Kiwior, Arsenal'e transfer oldu. İngiliz devi 22 yaşındaki stoper için Spezia kulübüne 25 milyon euro bonservis ödedi.

Arsenal'den yapılan açıklamada Kiwior ile Haziran 2028'e kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

Premier Lig'de zirvede yer alan ve Manchester United galibiyetiyle puanını 50'ye yükselten Arsenal, en yakın rakibi Manchester City ile arasındaki 5 puanlık farkı korumuştu.

https://twitter.com/Arsenal/status/1617605695012245512

MANCHESTER CİTY'YE ARJANTİNLİ YETENEK

Premier League'de son 2 yılın şampiyonu Manchester City, Arjantin kulübü Velez Sarsfield'ın orta saha oyuncusu Maximo Perrone'yi transfer etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 20 yaşındaki Arjantinli futbolcu ile 5,5 yıllık sözleşme imzalandı. İngiliz basını, Perrone'nin bonservis bedelinin 8 milyon sterlin civarında olduğunu öne sürdü.

Altyapısından yetiştiği Velez Sarsfield'ın A takımındaki ilk maçına 2022'nin mart ayında çıkan Perrone, Arjantin 20 Yaş Altı Milli Takımı'nda da oynuyor.

Polonyalı stoper Jakup Kiwior Arsenal'de! 25 milyon euroluk ara transfer...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...